Global Contact Om os Kontakt os

F-Vietnam-Tilde-Jensen

Tilde Tea Julianna Jensen
19 år
Underviste i engelsk

 

Hvordan var arbejdet?
- Jeg underviste børn og unge i engelsk. Jeg synes, det var lidt svært i starten med børnene, fordi der var en lidt stor sprogbarriere. De forstod ikke rigtig, hvad vi sagde, så vi skulle have en hjælpelærer på. Det hjalp en hel del, og børnene endte med at blive bedre og bedre, og vi kunne virkelig mærke, at de havde lært noget af vores undervisning.

Hvad var det bedste ved at være afsted som frivillig?
- Det var at få nogle lokale venner dernede. Vi hang rigtig meget ud sammen med vores ældre elever og hjælpelæreren, som alle var samme alder som os. Vi tog på weekendture sammen og det var virkelig, virkelig fedt at lære dem at kende udenfor arbejdet. Vores elever tog os blandt andet med på weekendtur til en af elevernes hjemby, hvor vi mødte hendes mor og boede i hendes hus. De var også virkelig begejstrede for at vise os det hele.

Hvordan var det indledende højskoleophold?
- Det var virkelig, virkelig fedt. Det var virkelig dejligt at være sammen alle sammen, inden man skulle ud og være frivillig. Det var fedt at få nogle nye venner, og det var også fedt at lære om, hvordan man håndterer forskellige kulturer.

Tildes frivilligophold i Vietnam