Global Contact Om os Kontakt os

F-Togo Cæcilie Aggerbeck

Cæcilie Aggerbeck
19 år
Underviste som frivillig på en skole i Togo

 

Følte du dig anderledes?
- Du bliver behandlet lidt anderledes, fordi du er hvid, men det er ikke ubehageligt. Jeg synes at mange af de togolesere jeg mødte, er åbne og positive mennesker, og byder dig gerne ind i deres hjem. 

Hvordan var familien?
- De var enormt søde, og vi følte os velkomne fra første dag. Det var kun datteren på 25 år, der talte engelsk. Det gjorde også, at mit fransk gik fra gymnasieniveau til næsten flydende, og det er jeg så glad for! De tog sig godt af os, og generelt er togoleserne meget åbne og gæstfri.

Skal du tilbage?
- Jeg var allerede i Togo igen to måneder efter! Jeg var kun af sted i to uger anden gang, men det var det hele værd. Der var næsten ingen der vidste, at jeg kom, så de blev vildt overraskede! Det var skønt at se mine venner igen, og jeg boede hos en af dem. Jeg er stadig en del af organisationen hjemmefra og hjælper, hvor jeg kan.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.