Global Contact Om os Kontakt os

F-Palaestina-Mads-Bro-Lindhardt

Mads Bro Lindhardt
21 år
Arbejdede i en organisation

 

Hvilket arbejde lavede du som frivillig? 
-Jeg arbejde hos en organisation, som hjælper kvinder og børn der er, eller har været, udsat for vold eller misbrug. De har ikke mange steder at ty til hjælp, så organisationen har oprettet en hjælpelinje, hvor de kan ringe ind. Min rolle var at fundraise, så jeg skulle finde mulige donerer eller folk der ville arbejde sammen med os.
 
Hvilken ene ting synes du har været allermest fantastisk ved at rejse som frivillig?
-Det har nok været de mennesker man møder som ændrer en på en eller anden måde. Dem jeg arbejdede med dernede, er stadig nogle jeg snakker med nu, og det er vildt fedt synes jeg. Jeg kom også til at se konflikten på en anden måde og fik et helt andet billede af hvordan verden ser ud. 
 
Hvilke fordele er der ved at rejse som frivillig?
-Man bliver bare kastet direkte ind i en anden kultur. Man bor sammen med de lokale, og bliver ligesom en del af samfundet på et tidspunkt, når man har boet der en 3-4 uger. Det bliver meget personligt og man lærer folk at kende rundt omkring.  Man har fx sin egen lille lokale købmand og sin egen grønthandler, som hilser på en. Det er ikke ligesom når man rejser rundt som turist - selvom det er der også plads til dernede.

Billeders fra Mads' ophold i Palæstina