Global Contact Om os Kontakt os

F-Malawi Signe Kjær

Signe Kjær
20 år
Arbejdede frivilligt for ActionAid i Malawi

Hvad arbejdede du med?
- Vi var ikke tilknyttet noget fast, men i stedet fik vi lov til at komme ud og se mange projekter, hvilket vi var så taknemmelige for. Vi har været til workshop om menneskerettigheder, besøgt udviklingscentre for børn, været til en åbningsceremoni, politiske debatter, mødt en HIV/Aids-gruppe og været med en kvindegruppe ude og afholde møder for kvinder om vold.

Hvordan var værtsfamilien?
- Min familie var utroligt søde og gjorde alt for, at jeg skulle føle mig tilpas - nogle gange var det næsten for meget. Leveforholdene var simple, men slet ikke for simple. Maden var fyldt med kulhydrater, og der har ikke været noget, jeg ikke kunne lide.

Hvad er dit bedste råd til en kommende frivillig?
- Tag af sted for fanden! Tag ikke hvidt tøj med, det bliver aldrig det samme igen. Lad være med at bruge al din energi på at bekymre dig inden afrejse. Du kan ikke forberede dig alligevel, og samtidig er det en del af oplevelsen at du pludselig befinder dig i en situation, du aldrig havde troet!

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.