Global Contact Om os Kontakt os

F-Jacob Kongerslev Andersen

Jacob Kongerslev Andersen
21 år
Arrangerede aktiviteter for de lokale børn

 

Hvorfor valgte du Thailand?
- Som førsteprioritet havde jeg egentlig Cambodja, men holdet var desværre fyldt. Til gengæld var der på det tidspunkt kun en tilmeldt til Thailand, så der hoppede jeg på. Så det blev en helt anden rejse end jeg først havde regnet med, men det blev alligevel til to rigtig gode måneder. I dag er jeg i hvert fald rigtig glad for at jeg gjorde det.

 

Hvilken oplevelse gjorde særligt indtryk på dig?
- Folk i Thailand er meget frisindede. Det fik jeg at mærke, da jeg skulle til et muslimsk bryllup i Phuket. For at komme der hen kørte vi i en pick-up truck i omkring 3½ time, hvor vi sad otte personer klemt sammen på ladet. Da vi endelig kom frem til Phuket viser det sig, at brylluppet allerede er slut, og brudeparret er på vej hjem. Da de ser os bliver de dog og snakker med os, og giver os endda en velkomstgave. Den oplevelse viste mig, at Thailændere ikke er særlig punktlige, men det endte trods alt alligevel som en god oplevelse.

 

Hvad lavede du i fritiden?
- Thailand var ramt af den længste hedebølge i 60 år, mens jeg var. Det var 45-48 grader hver dag. Så det var nærmest for varmt til overhovedet at bevæge sig. Derfor sad vi mest i skyggen og læste, eller spillede kort med de lokale børn. Ind imellem tog vi dog også ud og fiske, eller cyklede til en nærlæggende by, hvor vi spiste is.'

Frivillig i Thailand