Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt praktisk arbejde

Har du hænderne godt skruet på? Tænker du både praktisk og kreativt? Der er rig mulighed for at hjælpe med arbejde i den mere praktiske boldgade. Arbejdets karakter afhænger selvfølgelig af landet, du vælger, men det kan være alt fra opførelsen af en skole til malerarbejde og høst af afgrøder i markerne. 

Forholdene er ret primitive, så forvent ikke smarte maskiner og et bredt udvalg af værktøj, men du kan sagtens byde ind alligevel, og ethvert penselstrøg og hammerslag bliver værdsat.

Lande hvor du kan lave praktisk arbejde:

Frivilligt arbejde i Thailand
Bo i det sydlige Thailand og hjælp til med de daglige opgaver i en thailandsk landsby, mens du er omgivet af rismarker og smuk grøn natur.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
18.600,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Ecuador
Oplev et fantastisk dyreliv i junglen eller bo i højlandets byer. Landet ved ækvator har det hele, og der er brug for dig som frivillig.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
21.900,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Guatemala
Guatemala er ikke kun et smukt land med grønne bjerge og blanke søer, men også en befolkning med rødder i mayakulturen som du kan skabe forandring sammen med.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
20.700,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Colombia
Bliv frivillig i Colombia på den smukkeste ø ud for byen Cartagena. Lektiehjælp, miljøprojekter og sport med øens børn - du kan være med til at hjælpe med det hele.
12- 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
22.200,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Peru
Bestig Andesbjergenes smukkeste tinder, tag dybt ind i Amazonas eller oplev Stillehavets brusen. Tag til Peru og gør en forskel sammen med andre.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
20.900,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Grækenland
Rejs med som frivillig til Grækenland, hvor du kan hjælpe græske organisationer i deres arbejde med de mange flygtninge og migranter som kommer til landet.
8 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
14.000,-
ekskl. fly
Frivillig i Indien
Indien er kendt som verdens største demokrati og et land med mange kulturer og traditioner. Tag til Indien og oplev hverdagen i det folkerige land helt tæt på.
12 - 16 uger
18 - 26 år
fra dkk
20.900,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Estland
Vil du opleve en del af Europa som de færreste danske turister besøger? Så rejs til Estland og hjælp til på et økologisk landbrug eller en madbank i Tallinn.
8 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
8.000,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.