Frivilligt praktisk arbejde

Har du hænderne godt skruet på? Tænker du både praktisk og kreativt, så er der er rig mulighed for at hjælpe med arbejde i den mere praktiske boldgade. Der vil altid være lokale, fagligt uddannede tilstede til at oplære dig, og de vil sætte pris på den ekstra hjælp. 

Som frivillig med praktisk arbejde kræves der ikke faglige forudsætninger, men hvis du har en brugbar uddannelse eller erfaring, er det mere end velkomment. Arbejdet kan variere over alt fra sortering og udlevering af genbrugstøj til flygtninge, migranter og hjemløse, skolebygning i fattige udkantsområder eller at  hjælpe med pasning af dyr og afgrøder på små familielandbrug.   

Forholdene er ofte ret primitive, så forvent ikke avancerede maskiner og et bredt udvalg af værktøj, men en lyst blandt dine lokale kolleger og andre internationale frivillige, til at skabe forandring i det små. Du vil opleve tilfredsstillelsen ved at bruge hænder og hoved, i aktive og motiveret miljøer, der har valgt at gå andre veje end landets gængse. 
 

Lande hvor du kan lave praktisk arbejde