Global Contact Om os Kontakt os

Kickstart dit backpackereventyr på en Work Camp

Start din backpackertur med en Work Camp

Holder du sabbatår? Og har du lyst til at lave frivilligt arbejde? Og samtidig lyst til at opleve verden på bedste rygsæk manér, men lidt i tvivl om hvor og hvordan du skal starte dit eventyr?

OM WORK CAMPS
På en Work Camp arbejder du frivilligt sammen med 8-20 andre unge fra hele verden på et projekt i 10-21 dage.

Det en ideal måde at vænne sig til at snakke engelsk og omgås en masse forskellige kulturer.

Læs mere om Work Camps her

Så start turen ud med 2-3 ugers frivilligt arbejde på en Work Camp!

Vi hører tit fra folk, der har været på Work Camp, at de ville ønske, at de havde haft tid til at rejse videre med deres nye venner fra Campen efterfølgende. Det er derfor oplagt at bruge din Work Camp som et springbræt til din backpackertur.

Her er to forslag til, hvordan du kan kombinere det sociale ved frivilligt arbejde med friheden som backpacker.

 

#1 - MEXICO

Havskildpadder på Mexicos Vestkyst. Kribler det for at tage af sted, og har du allerede pakket det meste i rygsækken? Så tag til Nayarit Rivieraen på Mexicos vestkyst allerede i slutningen af november. Her vil du sammen med ca. 20 andre unge arbejde med beskyttelse af havskildpadder.

Sammen med lokale og biologer skal i forsøge at finde de voksne havskildpadder langs stranden, der lægger æg og hjælpe dem med at begrave dem et sikkert sted. Hvis de udklækker, skal I hjælpe ungerne med at klare den farlige vej fra stranden og ned til vandet. I fritiden er der selvfølgelig masser af sociale aktiviteter og udflugter til de nærliggende byer.

Fortsæt som backpacker. Efter små to uger på Work Camp’en er det blevet tid til at rejse videre. Enten sammen med nogle af dine nye venner - eller på egen hånd. Mexico er et fantastisk land, der byder på mange forskellige kulturelle og gastronomiske oplevelser.
Lær at surfe i San Blas, find din indre Columbus frem og udforsk det gamle Aztekerrige og tag et smut forbi Mexico City og oplev storbyens mylder i et hav af gadekøkkener og Street art. Selvfølgelig kommer du til at leve af tortillas, quesedillas og spicy taco sauce, det er et must!

 

Backpack i Mexico efter din Work Camp

 

#2 - UGANDA

Gør en forskel forskel i Uganda. Kom helt tæt på Afrika, kryds ækvator og oplev den autentiske ugandiske kultur mens du gør en forskel for forældreløse og udsatte børn. Sammen med de andre deltagere på Campen skal du hjælpe til med at arrangere forskellige lege, spil og sportsaktiviteter for børnene. Derudover vil du sammen med de lokale på skolen lære børnene at lave ting, som kan sælges på lokale markeder, så de engang kan klare sig selv. Der kan også være nogle praktiske opgaver, som fx at skulle hjælpe med at reparere hegnet på skolen. 

Fortsæt som backbpacker. Efter Camp’en skal du ud og opleve noget af det spektakulære natur og safari, som man tænker på, når folk siger Afrika. Uganda byder på det hele. Hiv dine vandresko ned fra loftet og tag op i Afrikas højeste bjergkæde, og kom helt tæt på Ugandas mange bjergaber. Find din indre Tarzan frem og zip-line dig fra trætop til trætop i Ugandas jungle, mærk den øredøvende buldren fra verdens kraftigst vandfald i Murchison Falls National Park, hvor du også kommer på safari.  Og så er der jo selvfølgelig dejligt varmt året rundt.   

Vælg din work camp: Programmet for dette års omkring 1700 work camps bliver offentliggjort d. 11. marts kl. 12. Du kan komme foran i køen og samtidig få 20% rabat hvis du bestiller inden 10. marts.  

>> Læs mere her 

Backpack i Afrika efter en Work Camp i Uganda

 

#TIP! Husk, du behøver ikke flyve hjem fra samme land som du rejser til, og hvis du køber en fleksibel flybillet kan du ændre destination og datoer undervejs.

  

Se også:

Søskende af sted på work Camp sammen
Hvorfor ikke rejse ud og lave frivilligt arbejde med din søster eller bror? Det bliver med garanti en kæmpe oplevelse, som I vil dele resten af livet. I år sender vi to søskendepar på Work Camps, og det ene par gentager succesen.
Liv fortæller om hendes Work Camp i Spanien
Jeg har netop endt 15 fantastiske dage på Work Camp i catalonien, Spanien. Det har været et tårevældet farvel til 27 skønne mennsker fra hele verdenen, som på kun 15 dage, er blevet mine gode venner...
Rejs med på sommerhøjskole
Sidder du som så mange andre med snuden i bogen, gruer for eksamen, men GLÆDER dig til sommerferien? Vi kan godt mærke det er højsæson for sommerferieplanlægning, hvor vi lige nu modtager mange tilmeldinger til vores sommerophold.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.