Global Contact Om os Kontakt os

H-Myanmar-Jeppe-Reinert (OK)

Jeppe Reinert
19 år
Var på 4 ugers højskole med frivilligt tema i Myanmar.

 

Hvad var det bedste ved at være på højskole? 
- Det var nok den kombi, der er mellem læring og det sociale. Vi var så mange mennesker sammen i et fremmed land, som ingen kendte, og det havde vi ligesom sammen. 

Hvad var den største oplevelse på højskolen? 
​- Det var nok at være en del af lokalsamfundet. At gå ud om morgenen og hilse på de mennesker, som man lærte at kende. Man fandt ud af, at man ikke var så fremmed. Jeg købte en longie, en traditionel nederdel til mænd, og klædte mig, som om jeg boede i Myanmar. Det synes de lokale var rigtig fedt. På den måde brød det isen og var med til at skabe en gensidig respekt.

Hvad betød højskoleopholdet for resten af din tur? 
- Det var min første gang i Asien, og jeg skulle videre og være frivillig på Filippinerne. Inden jeg tog af sted, havde jeg en forestilling om, at man skulle ud og redde verden som frivillig. Det ændrede sig, da vi lærte en masse på højskolen. Jeg fandt ud af, at den virkelige forskel ligger i at samarbejde og hjælpe en lokal gruppe mennesker på et personligt plan. At skabe kontakt og dialog. Det satte jeg stor pris på. 

Fra Jeppes højskoleophold i Myanmar

Aldersgruppe: 
Frivilligt arbejde i Grækenland
Rejs med som frivillig til Grækenland, hvor du kan hjælpe græske organisationer i deres arbejde med de mange flygtninge og migranter som kommer til landet.
8 - 12 uger
18 - 25 år
fra dkk
14.000,-
ekskl. fly