Global Contact Om os Kontakt os

Om Global Contact

Global Contact er Mellemfolkeligt Samvirkes frivilligprogram i udlandet. Vi sender hvert år omkring 1000 ud i verden, som arbejder i tråd med Mellemfolkeligt Samvirkes mission om at bekæmpe global fattigdom og ulighed. 

Mellemfolkeligt Samvirke hjælper verdens fattigste til selv at kæmpe for deres rettigheder og bryde de strukturer, der holder dem fastlåst i fattigdom. Skal man som almindelig dansker, der er født i den privilegerede del af verden, forstå den globale virkelighed, kræver det mere end en daseferie på Zanzibars sandstrande eller et par uger med guidebøgernes top 10 over Indiens seværdigheder.

Rejser du med Global Contact, vælger du at rejse dybere ind i en fremmed kultur og tættere på de mennesker, der bor i ulande. Det er i det personlige møde, du kommer ind bag facaden og ud over de ofte unuancerede historier, som medierne fortæller.

Uanset om du vælger at lave frivilligt arbejde, tage på højskole, tage et praktikophold i udlandet, give en hånd med på en Work Camp  eller rejse til et af verdens brændpunkter, kommer du med garanti hjem med rygsækken fuld af oplevelser, der har gjort dig klogere på verden. Du vil have gjort en mærkbar forskel for nogle mennesker, mens du var ude. Men vigtigere endnu: du kan bruge den viden, du tager med dig hjem, til at gøre en forskel i fremtiden.

Hjemme i Danmark kan du involvere dig i det frivillige arbejde, Mellemfolkeligt Samvirke laver, og på den måde engagere dig efter din hjemkomst.

Læs mere om at være frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke 

Lang tradition

Global Contacts arbejde hviler på en lang tradition for frivillighed og ønsket om at gøre en forskel. Mellemfolkeligt Samvirke har 70 års erfaring med udviklingsarbejde. Det begyndte i 1946 med arbejdslejre i Europa med frivillige fra forskellige lande – en pendant til de Work Camps, Global Contact laver i dag. Aktiviteterne voksede, og i 2000 blev MS Travels dannet. I 2006 blev rejseaktiviteterne udvidet og fik sit nuværende navn: Global Contact. 

Hvert år sender Global Contact 800 unge, voksne og ældre ud i verden på deres livs oplevelse. Skal du med?

  

 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.