Frivilligt organisationsarbejde

Der findes et utal af organisationer og bevægelser, der dagligt kæmper imod undertrykkelse, fattigdom og uretfærdighed rundt omkring i verden. De har brug for din støtte!

Som frivillig hos en organisation, bidrager du til oplysnings- og kampagnearbejde på lang række områder f.eks. antikorruption, menneskerettigheder, demokrati, kvinderettigheder eller unges ret til uddannelse. Det vil sige, at du i løbet af dit frivilligophold arbejder med flere forskellige mærkesager på samme tid. 

Arbejdet foregår primært på kontor, men en del er også ude med og blandt målgruppen, hvor du afhængig af egne og deres sprogkundskaber kan deltage. Arbejdet kan variere meget og vil være alt fra kampagnearbejde, tekster til web og medier, fundraising, analysearbejde, rapportskrivning eller kampagner, når borgerne skal mobiliseres eller politikerne skal presses til at skabe forandring.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at fordybe dig og få erfaring med en specifik mærkesag såsom klimaforandringer, kvinderettigheder eller ungeaktivisme, finder du disse organisationer ved at klikke dig videre herunder:

Organisationer med udvalgte mærkesager:

 

Lande hvor du kan arbejde på en organisation