Global Contact Om os Kontakt os

Leder Naturliv

Konstruktion og naturliv ved Limfjorden

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp i Limfjordens skønne natur.

På denne camp er naturaktiviteter omdrejningspunktet. Opgaverne vil være konstruktion af forskellige udeaktiviteter, fx petanque bane, svævebane, udendørs "opholdsrum" m.m. I fritiden er der rig mulighed for at nyde den smukke natur. Der kan laves bålmad, rapelling, sub-surfing, kajak og meget mere.

Work Camp ThyWork Camp navn: Woodwork construction of outdoor environment in a Natural Park
Sted: Doverodde, Thy-Mors
Tidsrum: 4. juli til 16. juli (13 dage)
Antal: 10 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: I værelser på Doverodde Købmandsgårds Herberg. Work Campen har herberget for sig selv. (Shelter er også muligt for dem der har lyst)
Kost: Deltagerne skal selv lave mad i herbergets køkken.

Nordvest Safari 
Nordvest Safari er et natur-, kultur- og friluftsorganisation, der laver naturvejledning og naturaktiviteter i hele det nordvestlige Danmark. De holder til på Doverodde Købmandsgård, hvor der er Danmarks største grejbank. Der er desuden et vikingeskibslaug, en restaurant, herberg kunstudstillinger, høkerbutik med delikatesser og et 42 meter højt tårn, hvorfra man kan nyde udsigten eller rapelle ned fra. Læs mere om Nordvest Safari og Doverodde Købmandsgård

Særlige krav
Du skal have lyst til at arbejde manuelt uden for i det danske sommervejr.

Kom gratis på Work Camp
Alle Work Camp ledere har mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp Koordinatoren via dette link. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp Koordinatoren.

Nordvest Safari

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.