Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp Nibe

Nibe Festival Camp

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Nibe Festival.

Work Camp projektet går ud på at stable festivalen på benene og hjælpe til med at pakke ned igen efter festen. Der vil være et hav af forskellige små opgaver i forskellige teams. Under hele festivalen er man fri til at nyde festen, høre musik eller tage på udflugter med Work Camp deltagerne. Se festivalens musikprogram.

Nibe CampWork Camp: Nibe Festival Camp 
Sted: Nibe, Aalborg
Tidsrum: 24. juni - 09. juli 2020 (16 dage)
Antal: 15-18 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: I sover to og to i telte i et roligt område på festivalen. Du skal selv medbringe egen sovepose, madras og evt pude.
Kost: Festivalen sørger for alle måltider under hele campen.

Nibe Festival
Nibe Festival så dagens lys tilbage i 1985 og finder sted i slutningen af ​​juni til begyndelsen af ​​juli. Festivalen ligger ude i Skalskoven, som giver oplevelsen en rigtig speciel stemning. Hvert år samles næsten 4.700 frivillige før, under og efter festivalen for at sikre, at alt er perfekt. Der kommer dagligt 15.000 gæster, alt fra teenagere til familier og bedsteforældre, der alle kommer for at nyde musikken og stemningen.
Festivalens overskud går til at støtte lokale foreninger i Nibe og forskellige kulturelle aktiviteter i hele Nordjylland.

Generelle krav
Du skal have lyst til at være med til at stable en festival på benene og arbejde manuelt uden for i det danske sommervejr, ligesom du skal have lyst til at lave aktiviteter uden for arbejdstiden ved f.eks. at tage gruppen med ned at bade i Nibe Havn.

Ansøgning
Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Nibe Festival

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.