Global Contact Om os Kontakt os

 Musik i Lejet

Musik i Lejet

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på festivalen Musik i Lejet.

På Work Campen arbejdes på at stable festivalen på benene i samarbejde med 80-200 andre frivillige fordelt i teams. Work Campen vil således være ét team. Opgaverne vil variere fra dag til dag, men primært være manuelt arbejde for at gøre rammerne klar til, at festivalen løber af stablen. Der er ikke arbejde under musikdagene.

Musik i LejetWork Camp navn: Making the Festival
Sted: Tisvildeleje
Tidsrum: 10. juli - 25. juli 2019 (15 dage)
Antal: 12 internationale deltagere
Alder:  18-32 år
Indlogering: På skolen i Tisvildeleje
Kost: Kokkene på festivalen laver morgenmad, frokost og aftensmad hver dag, bortset fra de tre dage hvor festivalen løber af stablen. Der vil man i stedet kunne bruge køkkenet på skolen til selv at lave mad.

Musik i Lejet
Musik i Lejet er en non-profit organisation, bestående af to fuldtidsansatte og 1500 frivillige. Alt overskud doneres til velgørenhed og andre non-profit organisationer. Festivalen, der startede i 2009, ligger ved stranden i Tisvildeleje og har tre hovedscener, som repræsenterer nye tendenser inden for den danske scenes indie- og elektro-rock. I år er tredje gang der er Work Camp på Musik i Lejet.

Kom gratis på Work Camp
Alle Work Camp ledere har mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Særlige krav
Da du som leder på denne Work Camp ikke står for at facilitere den daglige madlavning, vil der være mere tid til at deltage i arbejdet på lige fod med deltagerne. Du skal have lyst til at være med til at stable en festival på benene og arbejde manuelt uden for i det danske sommervejr. Det er ikke et krav at have erfaring med værktøj, men klart en fordel.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp koordinatoren her. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Work Camp Lejet

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.