Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp Gribskov

Asylcenter og Musikfestival i Gribskov

Mellemfolkeligt Samvirke søger to kreative Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Asylcenter Gribskov og Musikfestival i Gilleleje.

Giv unge asylansøgere et festligt break fra en bekymret og usikker hverdag. På denne Work Camp skal deltagerne i den første uge arrangere en sommerlejr for unge asylansøgere og i den sidste uge skal deltagerne hjælpe til med op- og nedpakning af Gilleleje Musikfestival. Her vil der også være mulighed for at nyde musik, strand og at møde de unge asylansøgere igen.

Work Camp AsylWork Camp navn: Summercamp on Asylum Center Gribskov and the Music Festival Gilleleje 
Sted: Gilleleje, Nordsjælland
Tidsrum: 13. juli - 30. juli 2018 (17 dage)
Antal: 10 internationale deltagere
Alder:  18-30 år
Indlogering: Indlogering i Ungdomshuset Remisen centralt i Gilleleje.
Kost: De fleste måltider vil være på Asylcentret eller med de andre frivillige på Festivallen. Enkelte måltider skal I selv tilberede i køkkenet på Ungdomshuset.

Asylcenter Gribskov og Musikfestival Gilleleje
Røde Kors Asylcenter Gribskov er et modtagecenter for børn og unge under 18 år, der er flygtet alene. Der er op til 50 børn på centret, de fleste 15-17 år, 28 ansatte og 50 frivillige tilknyttet. Centret ligger i smukke naturomgivelser.
Gilleleje Festival ligger centralt i Gilleleje og drives af frivillige. Musikken er meget varieret, og både før og efter festivaldagene er der pop-up koncerter, bl.a. med de unge fra Asylcentret.  

Kom gratis på Work Camp
Alle Work Camp ledere får mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Særlige krav
Ren straffe- og børneattest er påkrævet.
Det er deltagerne og jer to ledere der selv skal stå for at finde på aktiviteter med de unge asylansøgere. Det er derfor en fordel at have erfaring med musik, gøgl, sport eller andre kreative ting der kan bruges til at lave workshops.
Du skal have lyst til at arbejde med børn der kun taler lidt eller ingen engelsk. Du vil få en introduktion til at indgå i livet på et asylcenter og arbejde med unge asylansøgere. 
Da du som leder på denne Work Camp ikke står for at facilitere den daglige madlavning, vil der være mere tid til at deltage i arbejdet på lige fod med deltagerne.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp Koordinatoren via dette link. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp Koordinatoren.

Asyl Gribskov

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.