Global Contact Om os Kontakt os

Økologisk landsbyliv og restaurering af bondehus

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp i den Selvforsynende Landsby.

Work Campen indebærer restaurering af landsbyens fælleshus, et 250 år gammelt fredet bondehus bygget i traditionel dansk byggestil. Desuden vil der være arbejde i køkkenhaven og marker, og i fritiden er der udflygter til stranden, bålhygge og sang om aftenen.

Work Camp: Eco-village living - community work and construction


Sted: Den Selvforsynende Landsby, Svendborg
Tidsrum: 30. juni -13. juli 2019 (14 dage) 
Antal: 15 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: I telte 
Kost: Aftensmad spises sammen med hele Den Selvforsynende Landsby, morgenmad og frokost tilberedes selv af Work Camp-deltagere og de to ledere i samarbejde. Både kød-, vegetarisk og veganske måltider tilberedes, alt er økologisk og så meget som muligt lokalt produceret.

Den Selvforsynende Landsby
Den Selvforsynende Landsby er et dansk øko-samfund beliggende i smuk natur på det sydlige Fyn. Der bor 30 voksne og 40 børn i samfundet, dyr, landbrug, permakultur, bæredygtige stråhuse, naturområder, socialt liv, traditioner og meget mere.

  

Særlige krav
På denne Work Camp skal du stå for at facillitere den daglige madlavning og deltage i arbejdet på lige fod med de andre deltagere. Du skal have lyst til at arbejde udendørs i det danske sommervejr og med fysisk præget arbejde.

Kom gratis på Work Camp
Alle Work Camp ledere får mulighed for at komme på en work camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp Koordinatoren her. Husk at skrive, hvilken Work Camp du søger. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp Koordinatoren.

 

 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.