Global Contact Om os Kontakt os

FRIVILLIGT JOB

Bliv Work Camp leder for internationale unge

Drømmer du om at styrke dine kompetencer inden for projektledelse? Og har du lyst til at holde sommerferie med en international gruppe unge frivillige?

Som Work Camp leder får du ansvaret for at være tovholder på det ugentlige program og sørge for en god gruppedynamik blandt deltagerne på en Work Camp. Hver Work Camp har 2 danske frivillige ledere tilknyttet.

Som belønning for din indsats, sparer du gebyret på 1.900 kr, hvis du vil med på en Work Camp i udlandet i år eller næste år. 

I år er der følgende spændende Work Camps i Danmark, hvortil Mellemfolkeligt Samvirke søger ledere:

Åbne stillinger, Søg nu! 

Lukkede stillinger

Hvad er en Work Camp?

En Work Camp er et sommerprojekt, hvor 15-20 unge fra hele verden samles om et frivilligt projekt i 2-3 uger. Aldersintervallet er 18-30 år, og formålet er at lære af hinanden på tværs af alder, landegrænser, kulturer og baggrunde gennem samarbejde om frivilligt arbejde.

En Work Camp huses af en vært, fx en højskole eller festival, der har brug for hjælp til en række arbejdsopgaver eller et konkret projekt. Deltagerne yder frivilligt arbejde for værten og får til gengæld kost og logi samt en række fritidsaktiviteter. 

Mere om at være Work Camp leder 

Som Work Camp leder indgår man som en del af gruppen af deltagere, men har ansvaret for at ryste gruppen sammen socialt og planlægge fritidsaktiviteter. Deruover skal Work Camp lederne sørge for, at det frivillige arbejde udføres ved at motivere deltagerne. Værten stiller med en faglig leder, der er til stede i arbejdstiden, og som har ansvaret for de konkrete arbejdsopgaver eller faglige aktiviteter. 

Work Camp

Vi tilbyder:

 • Et diplom for dit arbejde som frivillig leder for et internationalt NGO-relateret projekt, du kan bruge til dit CV fremover
 • En tæt dialog og sparring, om det at være Work Camp leder. Du vil altid have mulighed for at kontakte os i Global Contact
 • Praktiske erfaringer med projekt- og gruppeledelse samt arbejde med unge mennesker med forskellige kulturelle baggrunde 
 • Lederkursus, der klæder der på til opgaven
 • Betalt kost og logi under Work Campen
 • Dækning af transportudgifter til og fra Work Campen, værtbesøg og lederkursus
 • International sommerferie-oplevelse og nye bekendtskaber fra hele verden
 • Mulighed for at blive deltager på en Work Camp i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1.900 kroner

Vi forventer at du:

 • Har lyst til at facilitere andre unge med forskellige baggrunde
 • Er ansvarlig, moden og kan vise overskud i pressede situationer
 • Kan tale et nogenlunde engelsk

Ansøgning

Du kan ansøge en eller flere Work Camps, alene eller sammen med en ven. Det er en god idé at skrive en prioriteret liste, over hvilke projekter du har lyst til. Skynd dig at sende en ansøgning hurtigst muligt. Det er ved at være sidste chance. Vi placerer løbende ansøgere ud fra, hvilke projekter de har ønsket. 

Skriv en kort ansøgning via denne formular, om hvorfor du ønsker det frivillige job som Work Camp leder. Vedhæft gerne CV og billede.
Det er ikke et krav, at du selv har været på Work Camp eller været frivillig før.

Kontakt

Send ansøgningen til Work Camp koordinatoren her. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.