Global Contact Om os Kontakt os

Alive Work Camp

Sommercamp hos Frivilligcenter Hillerød

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Frivilligcenter Hillerød

Work Camp projektet hos Frivilligcenter Hillerød center sker i samarbejde med flere forskellige samarbejdspartnere. I år samarbejder Frivilligcenteret bl.a. med Hillerød bibliotek, Klaverfabrikken og Børnehuset Buen. Campen kommer til at omhandle børn i alderen 7-15 år, som har sommerferie. I løbet af den første uge på campen vil campdeltagerne forberede sommerferieaktiviteterne for børnene, og de vil derfor også have mulighed for at få indflydelse på, hvad der skal være på programmet. Du er velkommen til at tage din kreative ideer med. I den anden uge vil den fede camp som er forbredt for børnene finde sted. De aktiviteter som skal plalægges i løbet af den første uge vil være forskellige workshops med musik, drama, sygning, maling etc. Playgrounds med skating, rulleskøjter, graffiti og rollespil. Og Social zones, hvor børnene kan spille brætspil og læse bøger.

Frivillig AliveWork Camp navn:  Summer Camp for Kids
Sted: Hillerød, Sjælland
Tidsrum: 22. juni - 6. juli 2019 (14 dage)
Antal: 12 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: I Børnehuset Buen. Her vil være senge til alle i grupperum på 6 personer. Man skal selv medbringe sengetøj, pude og dyne. 
Kost: Deltagerne skal selv lave mad. Der er vil være et køkken i Børnehuset Buen. Værten vil hjælpe til med inkøb. 

Frivilligcenter Hillerød 
Frivillicenter Hillerød arbejder for at gøre det nemt at være involveret i det lokale civilmiljø. Frivilligcenteret hjælper foreninger og NGO'er med fundraising, organisering af frivillige, kommunikation og PR. Du kan læse mere om frivilligcenteret her

Børnehuset Buen
Børnehuset Buen er et tilbud fra Hillerød Kommune for børn over  4 år og deres forældre. Tilbuddet er mere specifikt til børn, som kommer fra familier, der har oplevet noget svært i en længere periode fx skilsmisse eller kroniske sygdomme. Børnene kan være med til forskellige aktiviteter, få hjælp til lektier eller få et måltid på centeret. Du kan læse mere om børnehuset her

Særlige krav
På denne Work Camp skal du stå for at facillitere den daglige madlavning og deltage i arbejdet på lige fod med de andre deltagere.

Kom gratis på Work Camp
Alle Work Camp ledere har mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp koordinatoren her. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.