Global Contact Om os Kontakt os

 Musik i Lejet

Himmelstorm musikfestival

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på musikfestivalen Himmelstorm.

På Work Campen arbejdes på at stable festivalen på benene i samarbejde med  andre frivillige. Det er hårdt arbejde, men utrolig sjovt og givende at opbygge en festival. Opgaverne vil variere fra dag til dag, men primært være manuelt arbejde for at gøre rammerne klar til, at festivalen løber af stablen. Derudover skal du hjælpe med at rive festivalen ned og ryde op, når festivalen er ovre. Du vil dog have fri under festivalen, hvor du kan nyde den gode musik og hyggelige stemning. 

Musik i LejetWork Camp navn: Music Festival in EcoVillage
Sted: Hundested, Sjælland
Tidsrum: 21. juli - 30. juli 2019 (10 dage)
Antal: 15 internationale deltagere
Alder:  18+
Indlogering: I telte på festivalspladsen
Kost: Der vil være et primitivt køkken, hvor deltagerne kan lave mad. 

Himmelstorm musik festival
Musik festivalen foregår i økosamfundet Dyssekilde. Dyssekilde er en lille landsby med omkring 1000 indbyggere. Landsbyen er bygget på en stærk filosofi omkring økologi og bæredygtighed. Derfor er næsten alt i det lille samfund bæredygtigt og landsbyen har sågar en lille vindmølle til at producere elektricitet. 

Kom gratis på Work Camp
Alle Work Camp ledere har mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Særlige krav
Du skal som  leder på denne Work Camp facilitere den daglige madlavning og deltage i arbejdet på lige fod med deltagerne. Du skal have lyst til at være med til at stable en festival på benene og arbejde manuelt uden for i det danske sommervejr. Det er ikke et krav at have erfaring med værktøj, men klart en fordel.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp koordinatoren her. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Work Camp Lejet

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.