Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp Nibe

Camp på Brobyskolerne

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Brobyskolerne.

Vær med, når der er fokus på at lære andre kulturer at kende på Brobyskolerne. På denne Work Camp vil deltagerne være en del af undervisningen på Brobyskolerne ved at fortælle om deres baggrund og assistere i den daglige undervisningen. Work Camp deltagerne vil også være med til aktiviteter med børnene uden for undervisningen. Disse aktiviteter er ikke fastlagte, og du vil have mulighed for at få indflydelse på dem. Tankegangen bag campen er, at det vil være nemmere og sjovere for børn at lære om andre kulture, når de får lov til at møde mennsker fra andre dele af verden. I fritiden vil der være god mulighed for at  udforske steder på Fyn.

Nibe CampWork Camp: Cultural Meetings in School
Sted: Broby, Fyn
Tidsrum: 1. september - 13. september 2019 (12 dage)
Antal: 10-16 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: 8 dage i klasselokaler og 4 dage hos værtsfamilier
Kost: Campdeltagerne skal selv lave mad i skolens køkkenfaciliteter, når de bor på skolen. Når de bor hos værtsfamilierne, spiser de også hos familierne. 

Brobyskolerne
Brobyskolerne er en folkeskole i Broby. Der går 450 børn, og der er tilknyttet en SFO med 50 børn. Skolen har flere temauger om året, hvoraf en af dem omhandler mødet med andre kulturer. 

Særlige krav
Som leder på denne Work Camp står du for at facilitere den daglige madlavning samt være med i det daglige arbejde på lige fod med deltagerne. Du skal kunne lide at interagere med børn.

Ekstra
Alle Work Camp ledere har mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp koordinatoren her. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Nibe Festival

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.