Global Contact Om os Kontakt os

P-Socialrådgiver-Jordan-Kristina Møller

Kristina Møller
27 år
Praktik som socialrådgiver i Jordan

 

Hvad er det vigtigste, du tager med fra praktikken?
-Det med at der er forskellige kulturopfattelser af sociale problemer og normer. Det tror jeg, er rigtig vigtigt i forhold til socialrådgiveruddannelsen, hvor man kommer ud og møder forskellige minoritetsgrupper. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvad et bestemt værdigrundlag betyder både i forhold til identitet, men også i forhold til hvordan man opfatter problemer, og hvordan man reagerer.

Hvordan har praktikken påvirket dig som fagperson?
-Jeg føler mig meget mere robust i forhold til at arbejde med traumatiserede børn. Jeg føler, jeg har fået træning i nogle forskellige metoder, og at jeg har fået en værktøjskasse, hvor jeg nu kan tage erfaringer ud af. Jeg synes i hvert fald, det er rart, når jeg skal ud og arbejde med sårbare grupper senere hen, at jeg har de erfaringer med mig.

Husker du en særlig oplevelse?
-Vi blev inviteret til Eid hos en fra organisationen. Vi havde kun været i landet i et par uger, og det var virkelig et privilegium at komme ind på livet af dem på den måde og møde hele familien. Det var hele kulturindblikket og de relationer, man skabte i løbet af opholdet, som var det vigtigste for mig.

Praktik i Jordan socialrådgiver