Global Contact Om os Kontakt os

H-Tanzania 50 Lis Bertelsen

Lis Bertelsen
76 år
Var på højskole i Tanzania

 

Hvad syntes du om undervisningen?
Undervisningen var rigtig god. Vi havde to hovedlærere og så kom der indimellem nogle udefra i forbindelse med specifikke emner. For eksempel kom der nogen fra en kvindeorganisation, da vi talte om omskæring. Hver dag var vi på udflugt. Når vi havde lært om noget om formiddagen, så var vi på en udflugt, som passede til det, om eftermiddagen. Der var en meget fin sammenhæng mellem, hvad man lærte i oplæggene, og hvad man så bagefter.

Hvordan boede I?
Vi boede i sådan nogle små huse på højskolens område. Det var en ret speciel oplevelse. I haven på højskolen var der frugttræer og masser af dyr, som fx aber og storke. Der var blomster på træerne, og der var bare rigtig fint. Om aftenen kunne man spise og sidde ved bålet.

Hvad gjorde særligt indtryk på dig?
Vi blev gode venner med en ung pige i køkkenet, som gjorde særligt indtryk. Hun havde to børn og forsørgede en hel familie med børn og bedsteforældre og hvem, der ellers boede i huset. En dag inviterede hun os til fødselsdag, så der kom vi alle med til fødselsdag hos dem. De var så glade for at se os og det var en virkelig god og særlig oplevelse.

På højskolen i Tanzania