Global Contact Om os Kontakt os

H-Nepal-Kort-Frivillig-Line-Koch

Line Koch
21 år
Var på højskole med frivilligtema i Nepal

Hvordan var det at være på højskole?

- Det var en god smagsprøve på livet som frivillig, og undervisningen var spændende. Vi lærte meget om asiatisk kultur, sprog, politik og samfund. Nogle af underviserne var lokale, så det var virkelig fedt at høre deres beretninger. Der var desuden deltagere fra Bangladesh og Nepal, som hang ud med i fritiden.

Husker du en særlig oplevelse?
- Jeg husker mødet med den fantastiske befolkning! Vi var nogle piger som gik rundt i området og endte i en landsby. Børnene havde lige fået fri, og en lille dreng løb hen til os, præsenterede sig og spurgte, om vi ville se hans engelskbog, mens han var i fuld gang med at finde den. Børnene var så glade og åbne.
    
Blev du godt forberedt på det frivillige arbejde? 
- Ja, det synes jeg. Det var rart at have andre danskere at læne sig op ad i starten, for det var noget af et kulturchok. Heldigvis var alle åbne og hjælpsomme, og nogle af os mødtes efterfølgende i Vietnam! Det var rart at have en at rejse videre med, som jeg har delt oplevelsen med hele vejen. I praksis brugte vi nogle lege og undervisningsmetoder, vi havde lært. Men vi havde mest glæde af at blive forberedt på kultur, skikke og normer.