Global Contact Om os Kontakt os

H-Kenya-Langt Laura Henriksen

Laura Henriksen
21 år
Var på 14 ugers højskoleophold i Kenya

 

Hvordan foregik undervisningen?
- Vi havde bl.a. et undervisningsforløb, som hed ’Skills Weeks’, hvor vi blev undervist sammen med Kenyanere. Vi lærte også om flygtninge og klimaforandringer og fik indblik i homoseksuelles vilkår i Kenya. Nogle dage havde vi undervisning på højskolen, og andre dage besøgte vi de mennesker og miljøer, som undervisningen tog udgangspunkt i. En ting var at høre om det på højskolen, og en anden ting var at se det i virkeligheden. Det var vildt spændende, motiverende og anderledes, end hvad vi oplever i Danmark.

Hvad var noget af det bedste ved dit ophold?
- Der var to ting, som jeg synes var rigtig, rigtig, rigtig fede! Den ene var at bestige Mount Kenya. For mig var det så grænseoverskridende. Nogle af dem jeg rejste med fra højskolen, havde jeg kun kendt i få uger, men vi kom rigtig tæt på hinanden på turen op ad Mount Kenya.
Den anden ting, var vores lærer Mercy fra højskolen, som var mega fantastisk! Hun kom fra en helt anden kultur, og hun fortalte os tit en masse historier. Det var så fedt at være sammen med hende, og se hvor glad hun var. Hun bidrog med så meget godt til vores ophold, og hun var så sej. 

Noget du vil sige til dem, der overvejer at tage af sted?
- Jeg synes det var rigtig fedt at være på højskole, fordi man rejser rundt og ser en masse ting, på en helt anden måde. Et godt råd til dem der skal afsted, er, at når man er der, er det bare rigtig vigtigt at være imødekommende og åbensindet.