Global Contact Om os Kontakt os

H-Jordan-sommer-Mille-Stenstrup

Mille Stenstrup Myllerup Laursen
22 år
Var på 3 ugers sommerhøjskole i Jordan

 

Hvordan var fælleskabet?  
- Det var ret nyt for mig at rejse med et hold, fordi jeg før har rejst meget alene. Men det var rigtig godt! Første uge var ret intens, fordi vi alle sammen skulle lære hinanden at kende. Derefter, blev vi alle rigtig gode venner, og nu har vi stadig kontakt. Vi var et hold på 21, og vi kom alle med meget forskellige baggrunde. Vi havde alle Jordan og rejsen som fællesinteresser, og det gav et godt fællesskab.

Siden du er kommet hjem, er du så mere engageret omkring Jordan?
- Ja! Ved at rejse til Jordan, fik jeg en tættere relation til landet, og det har gjort mig mere interesseret i landet sidenhen. Haitam som var vores lærer, sender stadig snap-chats til os, og på den måde er man også stadig tæt på Jordan. Det er ret hyggeligt.  

Hvordan var det at rejse på højskole?
- Det indebar meget undervisning, hvilket jeg synes var fedt, fordi vi fik noget baggrundsviden. Vi fik et rigtig godt indblik i virkeligheden dernede. Jeg har før været af sted som frivillig og backpacker, men højskolen var en god måde at kombinere flere forskellige ting, hvor jeg også blev udfordret. Det er en god måde at rejse på, både for de erfarne, men også de grønne, der ikke har rejst meget før. Der var så mange sikkerhedsforanstaltninger for opholdet, så jeg følte mig i trygge hænder. 

Mille på sommerhøjskole i Jordan