Global Contact Om os Kontakt os

F-Tanzania Freja Møller Larsen

Freja Møller Larsen
20 år
Frivillig underviser på en skole i Tanzania

 

Hvad gjorde størst indtryk?
Det at bo hos en lokal værtsfamilie. At lære dem at kende og få en idé om, hvordan deres liv er. Man kommer vildt tæt på familien, fordi jeg jo boede i deres hjem, sammen med dem. 

Hvad lavede du, når du havde fri?
Arbejdsdagen sluttede klokken to, og så gik vi hjem og spiste frokost. Nogle dage hang vi ud med nogle lokale venner, andre gange hjalp vi familiens huspiger med at lave mad og købe ind på markedet. I weekenderne tog vi på ture til Dar es-Salam eller besøgte andre danske frivillige nordpå i Tanga.

Hvad tager du med dig hjem?
Hele mit valg af uddannelse blev voldsomt påvirket af mit ophold i Tanzania. Inden jeg tog af sted, troede jeg, at jeg skulle læse noget andet. Men jeg fandt ud af, at jeg hellere ville læse noget, der havde med udvikling at gøre. Nu er jeg startet på Naturressourcer på Københavns Universitet. På den måde kommer rejsen til at påvirke resten af mit liv.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.