Global Contact Om os Kontakt os

F-Malawi Fie Faxø

Fie Faxø
19 år
Arbejdede frivilligt for ActionAid i Malawi

 

Hvad har gjort størst indtryk på dig? 
- Den måde, man er kvinde på. Både rollefordelingen hos min værtsfamilie, men også hvordan kvinder bliver behandlet generelt. Derfor gjorde det stort indtryk at møde nogle kvinder, som virkelig øger bevidstheden om kvinderettigheder ude i landsbyerne. 

Startede du et projekt?
- Vi startede en pigegruppe for at tilføje noget girl power, da vi blev overraskede over, at mange af pigerne ikke er bevidste om, at mange ting kan ændres. På højskolen i Kenya fik vi mange gode redskaber, som vi har gjort brug af til møderne. Vi brugte mange kræfter pår at komme tæt på pigerne for bedre at kunne forstå, hvordan det er at være ung i Malawi, i en hverdag så langt væk fra vores.

Hvad var det bedste?
- Jeg har aldrig nogensinde lært så meget på så kort tid - hver eneste dag! Jeg har reflekteret over alle de forskelle jeg møder, og det gav mig - uden at det skal lyde alt for ophøjet - rigtig meget på min personlige konto. Desuden har jeg delt opholdet med Signe, hvilket var enormt fedt!

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.