Global Contact Om os Kontakt os

F-Ecuador-Anne-Mette

Anne-Mette Bang Petersen
21 år
Frivillig på dyreprojektet i Ecuador

 

Hvordan var arbejdet?
-Det var rigtig, rigtig fedt. Det var klart en af de fedeste oplevelser fra min tur, fordi det var en super unik oplevelse. Arbejdet gik ud på at arbejde med dyrene i regnskoven. Om formiddagen kom man ud på en rute, hvor man skulle fodre dyrene – enten var man på aberuten eller fugleruten. Om eftermiddagen skulle vi typisk lave praktisk arbejde.

Hvad var det bedste ved at være på dyreprojektet?
-Det fede var, at man vitterligt boede midt i Ecuadors regnskov. Der var ikke noget internet, ikke noget strøm og ikke noget fjernsyn. Det er så langt fra ens normale hverdag, så det er virkelig en helt anden måde at bo på. Jeg valgte at gå helt offline det første stykke tid, så det føltes lidt som at være i en boble væk fra virkeligheden. Hele livsstilen, der var der, var bare rigtig fed. 

Hvad gjorde størst indtryk på dig?
-Det gjorde indtryk på mig, at det er drevet fuldstændigt af de frivillige, der kommer. Der kan ikke komme folk dertil bare for en enkelt dag, så stedet lever af de frivillige, der kommer og hjælper til. Hvis der ikke er frivillige, så går familien, der driver stedet, selv rundt på de her ruter. Det synes jeg bare, er helt vildt sejt. At denne her familie har valgt at vie deres liv til projektet, selvom det ikke er noget de på nogen måde bliver rige på.

Frivillig på dyreprojektet i Ecuador