Praktik i udlandet for universitetsstuderende

Læser du på universitetet? Kunne du tænkte dig at komme i praktik i udlandet? Vi hjælper med at arrangere praktikophold for mange typer studerende. Et praktikophold med Global Contact vil udfordre dit syn på verden og give dig mulighed for at lære om dit fagområde i en ny og spændende sammenhæng.

Fagligt udbytte af din praktik i udlandet

Du lærer at stå på egne ben og udvikler din selvstændighed, når du bor og arbejder i et udviklingsland. Du vil se, hvordan dit fag praktiseres andre steder i verden, og dette skærper dine faglige og teoretiske kompetencer, men også dine samarbejds- og kommunikationsevner. Du får indsigt i, hvilke udfordringer et udviklingsland står over for, og hvordan disse imødekommes, og det ruster dig til et job på en international arbejdsplads i fremtiden.

Vælg land for dit praktikophold som universitetsstuderende

Læs mere om de forskellige lande her. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. Hvis du har nogle særlige interessereområder, så kontakt os, så kan vi tage en snak om mulighederne, der kan være udover det foreslåede ophold her.

 

Bliv en del af Global Contact teamet i Danmark. Vi søger en kommunikationspraktikant til kontoret i København.
fra dkk
0,-
ekskl. fly
Vil du være med til at påvirke Ugandas udvikling med dine akademiske evner? Udlandspraktik er en fantastisk mulighed – både fagligt og kulturelt
fra dkk
18.600,-
ekskl. fly

Om praktikopholdet

Vi samarbejder med forskellige non-profit organisationer, der typisk beskæftiger sig med rettigheder, kvinder og/eller unge. Vi finder en organisation, som passer til dine interesser. Der vil ikke ligge et fast skema klar, men dine arbejdsopgaver bliver defineret løbende, så de tilpasses arbejdspladsens behov, dine evner og interesser. Du skal derfor være initiativrig, men opholdet er fleksibelt, så du selv kan være med til at forme det.

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.