Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet for universitetsstuderende

Læser du på universitetet? Kunne du tænkte dig at komme i praktik i udlandet? Vi hjælper med at arrangere praktikophold for mange typer studerende. Et praktikophold med Global Contact vil udfordre dit syn på verden og give dig mulighed for at lære om dit fagområde i en ny og spændende sammenhæng.

Fagligt udbytte af din praktik i udlandet

Du lærer at stå på egne ben og udvikler din selvstændighed, når du bor og arbejder i det globale syd. Du vil se, hvordan dit fag praktiseres andre steder i verden, og dette skærper dine faglige og teoretiske kompetencer, men også dine samarbejds- og kommunikationsevner. Du får indsigt i, hvilke udfordringer et udviklingsland står over for, og hvordan disse imødekommes, og det ruster dig til et job på en international arbejdsplads i fremtiden.

 

Vælg land for dit praktikophold som universitetsstuderende

Læs mere om de forskellige lande her. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. Hvis du har nogle særlige interessereområder, så kontakt os, så kan vi tage en snak om mulighederne, der kan være udover det foreslåede ophold her.

Universitet praktik i Grækenland
Grækenland
Få et helt særligt indblik i flygtningesituationen igennem et praktikophold i den græske by Thessaloniki, på et dagcenter som arbejder med flygtninge.
Universitet praktik i Vietnam
Vietnam
I Hanoi kan du arbejde på en NGO. Du kan bl.a. arbejde med klima- og miljøproblematikker, uddannelse og oplysning, eller ernæring og sundhed.
Universitet praktik i Bangladesh
Bangladesh
Rejs til Dhaka og arbejd hos en lokal NGO, som fokuserer på bl.a. kvinderettigheder, oplysningsarbejde, miljøbeskyttelse eller uddannelsesproblematikker.
Universitet praktik i Palæstina
Palæstina
Tag din praktik på Vestbredden hos en NGO som arbejder med menneskerettigheder og oplysningsarbejder. Du vil typisk bo i Ramallah, Betlehem eller Hebron.
Universitet praktik i Nepal
Nepal
I Nepal vil din praktik foregå i hovedstaden, Kathmandu. Her kan du bl.a. arbejde for en organisation, der kæmper for kvinders rettigheder.
Universitet praktik i Bolivia
Bolivia
Tag din praktik hos en boliviansk organisation, som arbejder med børn i socialt udsatte områder af byen Cochabamba. Bliv tilknyttet en af deres indsatser.
Universitet praktik i Uganda
Uganda
I Uganda kommer du i praktik hos en organisation som arbejder lokalt med rettigheder og oplysning, bl.a. med udsatte kvinder eller for mobilisere unge.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.