Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet for universitetsstuderende

Læser du på universitetet? Kunne du tænkte dig at komme i praktik i udlandet? Vi hjælper med at arrangere praktikophold for mange typer studerende. Et praktikophold med Global Contact vil udfordre dit syn på verden og give dig mulighed for at lære om dit fagområde i en ny og spændende sammenhæng.

Fagligt udbytte af din praktik i udlandet

Du lærer at stå på egne ben og udvikler din selvstændighed, når du bor og arbejder i et udviklingsland. Du vil se, hvordan dit fag praktiseres andre steder i verden, og dette skærper dine faglige og teoretiske kompetencer, men også dine samarbejds- og kommunikationsevner. Du får indsigt i, hvilke udfordringer et udviklingsland står over for, og hvordan disse imødekommes, og det ruster dig til et job på en international arbejdsplads i fremtiden.

Vælg land for dit praktikophold som universitetsstuderende

Læs mere om de forskellige lande her. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. Hvis du har nogle særlige interessereområder, så kontakt os, så kan vi tage en snak om mulighederne, der kan være udover det foreslåede ophold her.

 

Universitet praktik i Grækenland
Grækenland
Få et helt særligt indblik i flygtningesituationen igennem et praktikophold på et dagscenter i den græske by Thessaloniki.
Universitet praktik i Vietnam
Vietnam
Som praktikant i Vietnam får du et dybere kendskab til de kulturelle og politiske forhold i landet gennem arbejdet i en lokal NGO.
Universitet praktik i Bangladesh
Bangladesh
Tag din praktik i Bangladesh, hvor du får et helt unikt indblik i lokalmiljøet, mens du arbejder i en lokal NGO.
Universitet praktik i Palæstina
Palæstina
Tag din praktik i Palæstina og bliv en del af en organisation som arbejder med menneskerettigheder og oplysningsarbejder.
Universitet praktik i Nepal
Nepal
Tag din praktik i Nepal og kom tæt på det overvejende hinduistiske land, mens du arbejder for lokaldrevet organisation, der kæmper for kvinders rettigheder og selvstændiggørelse.
Universitet praktik i Cambodja
Cambodja
Som praktikant i Cambodja kommer du helt tæt på landets kultur og bliver en del af hverdagen i en lokal NGO.
Danmark
Bliv en del af Global Contact teamet i Danmark. Vi søger en kommunikationspraktikant til kontoret i København.
Universitet praktik i Uganda
Uganda
Vil du være med til at påvirke Ugandas udvikling med dine akademiske evner? Udlandspraktik er en fantastisk mulighed – både fagligt og kulturelt

Om praktikopholdet

Vi samarbejder med forskellige non-profit organisationer, der typisk beskæftiger sig med rettigheder, kvinder og/eller unge. Vi finder en organisation, som passer til dine interesser. Der vil ikke ligge et fast skema klar, men dine arbejdsopgaver bliver defineret løbende, så de tilpasses arbejdspladsens behov, dine evner og interesser. Du skal derfor være initiativrig, men opholdet er fleksibelt, så du selv kan være med til at forme det.

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.