Praktik i udlandet for sygeplejestuderende

Praktik som sygeplejerske i Spanien

Du vil blive tilknyttet et hospital, som hedder IMED, der ligger på i Benidorm på Spaniens østkyst. Det er et privat hospital, som blev grundlagt i 2004. Det er et hospital som er vant til at have internationale studerende. De har modtaget studerende fra Norge, Holland og Tyskland tidligere.  

I Spanien taler man spansk, men der vil være nogle af dine kollegaer der kan tale lidt engelsk, og journalerne skrives primært på engelsk. Det kan derfor være en fordel, hvis du allerede kan gebærde dig på det spanske sprog, som vil hjælpe dig, når du skal kommunikere med patienterne.

Læring under praktikken   

Hospitalet vil i samarbejde med dig lægge et program for din praktikperiode, hvor du vil have mulighed for at rotere mellem forskellige afdelinger på hospitalet efter aftale. Hvis du har nogle specifikke ønsker om afdelinger, bedes du indsende disse inden afrejse.  

Du vil altid have en oplæringsfase, hvor du starter med at observere. Når du har stiftet bekendtskab med rutinerne, på de afdelinger du er på, vil du få flere opgaver. Opgaverne vil variere, afhængigt af hvilken afdeling du er på. Du kan være på alt fra skadestuen, til pædiatrisk-, kirurgisk- og medicinskafdeling m.fl. 

Som sygeplejestuderende i Spanien vil du få indsigt i, hvordan sundhedsvæsnet i et andet Europæisk land fungerer. Du vil få en hverdag på egne ben, som vil give dig en helt særlig robusthed både fagligt og personligt.  

Sådan bor du   

Når du rejser til Spanien som studerende, og skal være i praktik, er opholdet uden indlogering. Du vil dermed selv helt kunne styre hvor og hvordan du bor. Hvis der er flere danske studerende som rejser gennem os til Spanien samtidigt med dig, er det selvfølgelig også en god mulighed at I finder en lejlighed sammen.

Du vil efter tilmelding modtage informationer om hvor du kan finde en lejlighed, eller et værelse, samt hvilke områder som er særligt gode at lede i, når det kommer til offentlig transport osv. Du vil også modtage adressen på din praktikplacering sammen med et par forslag til en lejlighed, men du er også velkommen til at finde noget helt tredje. Det giver dig friheden til at selv beslutte hvordan din indlogering skal se ud, når du er på praktik. Du bedes dog først booke din indlogering efter du har modtaget den endegyldige bekræftelse af os. 

Kræver kendskab til spansk

10.000,-


Depositum betales ved tilmelding, og restbeløb opkræves 6 uger før afrejse.
Flyprisen reguleres løbende, så book i god tid for billigst mulige flybillet.
Se hvad prisen inkluderer

Fritid

Du kan bruge din fritid på Benidorms smukke strande eller opleve bylivet, som har det meste. Byen har en smuk natur, som omgiver og beskytter byen og dens moderne skyskrabere. Du kan sætte dig på en af byens mange caféer efter arbejde eller spise paella i en af restauranterne. Byen tilbyder også en række andre muligheder, såsom livemusik, livlige barer, tema-og vandparker.    

I weekenderne kan du vælge at rejse lidt væk og udforske de omkringliggende byer. Valencia ligger 140 km væk og Alicante kun 50 km. Du kan også lave en lidt længere rejse på en af dine ledige weekender, og besøge Spaniens hovedstad Madrid. 

Oplev den smukke natur i Benidorm
Brug din fritid på en af de mange smukke strande
Brug din fritid som studerende på en af byen mange caféer
Som sygeplejestuderende kan du rejse til Spanien på praktik
Praktik i Spanien for sygeplejestuderende

Rejsepartner søges

Mange af dem som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene).

Flere søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, at I kommer af sted sammen.

Spanien på Instagram

Hvad inkluderer prisen?

Køber du den samlede pakke med ophold og fly er følgende inklusiv i prisen.

Generelt

 • Praktikkoordinator i Danmark, som støtter dig gennem hele dit ophold
 • Praktikplaceringer der opfylder dine læringsmål
 • Detaljeret information om rejsen
 • Introdage i København, inklusiv undervisning, kost og logi
 • 24 timers nødtelefon
 • Administrationsgebyr til Global Contact
 • Dokumentation på praktikforløb efter endt ophold
 • Dækning fra Rejsegarantifonden ifm. konkurs

Under praktikken

 • Flyrejse til Spanien
 • Lokal kontaktperson
 • Introduktion i Spanien
 • Udgift til administrationsomkostninger i Spanien
 • Flyrejse hjem (du kan vælge at udskyde, hvis du vil rejse videre efter endt ophold)

Prisen inkluderer ikke

 • Visum og evt. tilladeler
 • Vaccinationer og evt. malariapiller
 • Transport til/fra lufthavnen i Spanien
 • Transport til/fra introkursus i København
 • Indlogering under praktikken 
 • Afbestillings- og rejseforsikring kan tilkøbes når du bestiller dit ophold
 • Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke (du meldes ind ved bestilling af ophold)​

Vil du vide mere?

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål. Kig forbi et af vores infomøder eller kontakt en af vores dygtige koordinatorer, som kan hjælpe dig med stort og småt.

Kom til infomøde

Kom forbi til en af vores gratis infomøder, hvis du vil lære mere om programmet og møde nogle af de studerende.

Der er p.t. ikke planlagt infomøder. Det vil blive annonceret her, hvornår der er skemalagt nye, såvel som i vores nyhedsbreve.

Kontakt os