Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet som SOSU-assistent

Sæt din faglighed i spil og få en oplevelse for livet. At tage i udlandspraktik som SOSU assistent er en oplagt mulighed for at forstå hvordan hospitaler og sundhedssystemer fungerer i andre lande. Du vil få et helt nyt perspektiv på hvad du kan og vil afprøve helt nye måder at arbejde på.
 

Udbytte af din praktik i udlandet

At være SOSU assistent på et hospital i et land i Afrika eller Asien er meget anderledes end i Danmark. Du bliver nødt til at tænke kreativt og finde dig ind i en helt ny rolle på hospitalet, hvor ressourcerne er knappe. Du vil komme til at lære en masse af dine nye kolleger, og du vil øve dig i at arbejde innovativt, løsningsorienteret og at komme langt med meget få hjælpemidler. 

Vælg land for dit praktikophold som SOSU-assistent

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som SOSU-assistent. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Praktik for SOSU-assistent i Kenya
Kenya
Tag din praktik i Kenya på et offentligt hospital, hvor du vil være på forskellige afdelinger bl.a. pædiatrisk-, børne-, intensiv og fødeafdelingen.
SOSU-assistent praktik i Nepal
Nepal
Dit praktikforløb i Nepal vil foregå på et NGO-hospital og det tilknyttede plejehjem. Plejehjemmet har yoga og meditation for de ældre.
SOSU-assistent praktik i Tanzania
Tanzania
Du arbejder på et offentligt hospital ved foden af Kilimanjaro. Her vil du både have lokale kollegaer og internationale studerende fra andre studieretninger.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.