Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet som SOSU-assistent

Sæt din faglighed i spil og få en oplevelse for livet.
At tage i udlandspraktik som SOSU assistent er en oplagt mulighed for at forstå hvordan hospitaler og sundhedssystemer fungerer i andre lande. Du vil få et helt nyt perspektiv på hvad du kan og vil afprøve helt nye måder at arbejde på.
 

Udbytte af din praktik i udlandet

At være SOSU assistent på et hospital i Afrika, Mellemøsten eller Asien er meget anderledes end i Danmark. Du bliver nødt til at tænke kreativt og finde dig ind i en helt ny rolle på hospitalet, hvor ressourcerne er knappe. Du vil komme til at lære en masse af dine nye kolleger, og du vil øve dig i at arbejde innovativt, løsningsorienteret og at komme langt med meget få hjælpemidler. 

Vælg land for dit praktikophold som SOSU-assistent

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som SOSU-assistent. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Praktik for SOSU-assistent i Kenya
Kenya
Tag din praktik i Kenya på et offentligt hospital, hvor du vil være på forskellige afdelinger bl.a. pædiatrisk-, børne-, intensiv og fødeafdelingen.
SOSU-assistent praktik i Nepal
Nepal
Dit praktikforløb i Nepal vil foregå på et NGO-hospital og det tilknyttede plejehjem. Plejehjemmet har yoga og meditation for de ældre.
SOSU-assistent praktik i Tanzania
Tanzania
Du arbejder på et offentligt hospital ved foden af Kilimanjaro. Her vil du både have lokale kollegaer og internationale studerende fra andre studieretninger.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.