Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Psykomotorik

Vil du opleve en hverdag, hvor mennesker lever med et sundhedssystem der er helt anderledes end det danske? Du sætter dine vante arbejdsmetoder og livet som studerende i perspektiv, og i udlandet lærer du at håndtere helt anderledes udfordringer og opgaver. 

Udbytte af din praktik i udlandet

Vælger du at tage et praktikophold i udlandet, bliver du udfordret personligt, samtidig med, at du vil øve dine færdigheder i praksis og blive fagligt udfordret. Et praktikophold i et udviklingsland vil give dig nye udfordringer, hvor du ikke har samme hjælpemidler til rådighed som herhjemme. Du vil kunne bidrage med et fagområde, som få kender til, og inspirere med nye trænings- og behandlingsformer, og metoder. Du lærer at tænke innovativt og bruge alternative løsninger, og du vil møde klienter med helt andre skader, end du kender herhjemmefra.

Vælg land for dit praktikophold som psykomotorikstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som psykomotorikstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

OBS. Ophold til Nepal for psykomotorikstuderende er ligeledes muligt, og er på vej her på hjemmesiden. Kontakt os for yderligere information

Psykomotorik praktik i Nepal
Sri Lanka
Tag din praktik i Sri Lanka, hvor du arbejder med børn og voksne med forskellige mentale og fysiske handicap og oplever kulturen tæt på.
Psykomotorik praktik i Tanzania
Tanzania
Tag din praktik med til Tanzania og oplev den spændende tanzanianske hverdag, bliv udfordret fagligt og få indsigt i en meget anderledes kultur.

Arbejdsopgaver under praktikken

Som psykomotorikstuderende kan du komme til at arbejde med børn og unge, indenfor genoptræning og rehabilitering. Du kan arbejde på institutioner for handicappede børn og unge, hvor forskellige former for træningsforløb tilrettelægges i deres hverdag, for at styrke deres motoriske færdigheder. Dine opgaver vil, sammen med dine lokale kolleger, blandt andet bestå i at tilrettelægge genoptræningsprogrammer og skabe nogle rammer i de ungeshverdag, der styrker deres muligheder, færdigheder og selvværd.

Har du et særligt fokus for din praktik så henvend dig til os, så kan vi tage en snak om mulighederne. 

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være initiativrig og innovativ. I modsætning til herhjemme har du ikke hele tiden en vejleder ved hånden. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og som også kan hjælper dig med at inddrage dine læringsmål og den viden du har med dig.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

 

 

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.