Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Psykomotorik

Vil du opleve en hverdag, hvor mennesker lever med et sundhedssystem der er helt anderledes end det danske? Du sætter dine vante arbejdsmetoder og livet som studerende i perspektiv, og i udlandet lærer du at håndtere helt anderledes udfordringer og opgaver. 

Udbytte af din praktik i udlandet

Vælger du at tage et praktikophold i udlandet, bliver du udfordret personligt, samtidig med, at du vil øve dine færdigheder i praksis og blive fagligt udfordret. Et praktikophold i et udviklingsland vil give dig nye udfordringer, hvor du ikke har samme hjælpemidler til rådighed som herhjemme. Du vil kunne bidrage med et fagområde, som få kender til, og inspirere med nye trænings- og behandlingsformer, og metoder. Du lærer at tænke innovativt og bruge alternative løsninger, og du vil møde klienter med helt andre skader, end du kender herhjemmefra.

Vælg land for dit praktikophold som psykomotorikstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som psykomotorikstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Psykomotorik praktik i Kenya
Kenya
I Kenya kan du komme i praktik på et børnehjem i byen Kisumu. Her vil du primært blive tilknyttet en gruppe børn med funktionsnedsættelser.
Psykomotorik praktik i Nepal
Sri Lanka
Tag din praktik i Sri Lanka, hvor du arbejder på en specialskole i byen Kandy for børn og unge med forskellige mentale og fysiske handicap.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.