Global Contact Om os Kontakt os

Pædagogisk assistent - Praktik i udlandet

Få perspektiv på din uddannelse, og en hverdag langt væk fra den danske. At tage i udlandspraktik som pædagogisk assistent er en oplagt mulighed for at få indblik i arbejdet med mennesker i en helt anden kultur. Du vil blive udfordret fagligt som menneskeligt, og vil få et helt nyt perspektiv på dit fag.
 

Udbytte af din praktik i udlandet

At være pædagogisk assistent på f.eks. et børnehjem i et land i Afrika eller i Asien vil være med til at sætte perspektiv på din faglighed indenfor pædagogisk arbejde. Du vil skulle tænke ud af boksen, og arbejde i nogle rammer der er meget anderledes end herhjemme. Du vil komme til at lære en masse af dine nye kolleger, og du vil øve dig i at arbejde innovativt og løsningsorienteret.
 

Vælg land for dit praktikophold som pædagogisk assistent

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som pædagogisk assistent. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Pædagogisk assistent praktik i Kenya
Kenya
Tag din praktik i Kenya og vælg mellem at arbejde på en specialskole, børnehave eller en skole. Du vil arbejde med børn mellem 2 og 15 år.
Pædagogisk assistent praktik i Vietnam
Vietnam
Tag din praktik i Vietnam og udforsk din uddannelse i en international kontekst i en stor børnehave for børn mellem 2-6 år i den hektiske by Hanoi.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.