Global Contact Om os Kontakt os

Pædagogisk assistent - Praktik i udlandet

Få perspektiv på din uddannelse, og en hverdag langt væk fra den danske. At tage i udlandspraktik som pædagogisk assistent er en oplagt mulighed for at få indblik i arbejdet med mennesker i en helt anden kultur. Du vil blive udfordret fagligt som menneskeligt, og vil få et helt nyt perspektiv på dit fag.
 

Udbytte af din praktik i udlandet

At være pædagogisk assistent på f.eks. et børnehjem i et land i Afrika eller i Asien vil være med til at sætte perspektiv på din faglighed indenfor pædagogisk arbejde. Du vil skulle tænke ud af boksen, og arbejde i nogle rammer der er meget anderledes end herhjemme. Du vil komme til at lære en masse af dine nye kolleger, og du vil øve dig i at arbejde innovativt og løsningsorienteret.
 

Vælg land for dit praktikophold som pædagogisk assistent

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som pædagogisk assistent. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Pædagogisk assistent praktik i Kenya
Kenya
Tag din praktik i Kenya og vælg mellem at arbejde på en specialskole, børnehave eller en skole. Du vil arbejde med børn mellem 2 og 15 år.
Pædagogisk assistent praktik i Vietnam
Vietnam
Tag din praktik i Vietnam og udforsk din uddannelse i en international kontekst i en stor børnehave for børn mellem 2-6 år i den hektiske by Hanoi.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.