Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet - Udlandspraktik som Pædagog

Oplev en anden del af verden under din pædagoguddannelse, alt imens du tilegner dig faglige redskaber og indsigt i en fremmed kultur. Du sætter dine vante arbejdsmetoder og dit liv i perspektiv, og i udlandet lærer du at håndtere anderledes situationer og ser hvordan tingene foregår langt væk fra din hverdag herhjemme. En pædagogpraktik i udlandet er helt sikkert noget, du aldrig glemmer.

Du vil bidrage med dine pædagogiske kompetencer i mindre udviklede områder, samtidig med, at du udvikler dig. Udlandspraktik giver dig interkulturel indsigt og faglig perspektivering, som du vil have glæde af som færdiguddannet pædagog. Det er udfordrende at være praktikant i et uland, og det kræver overskud og initiativ, men det giver dig masser af erfaring i helt andre omgivelser.

Udbytte af din udlandspraktik som pædagog

Vi tør godt love, at du ankommer til Danmark igen med et udvidet perspektiv på mange områder – fagligt som personligt. Du vil helt sikkert føle dig bedre rustet til konflikthåndtering og andre daglige udfordringer i pædagogfaget. Ikke nok med, at du gør en stor forskel for andre, så gør du også en kæmpe forskel for dig selv, som du for alvor vil mærke, når du vender hjem. Det vil gavne dig i dit videre uddannelsesforløb og arbejdsliv, at du er taget ud og har stået på egne ben i en helt anden del af verden. 

Vælg land for praktik i udlandet - pædagog

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som pædagogstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Pædagog praktik i Cambodja
Cambodja
Som praktikant i Cambodja oplever du landet kultur og kommer til at arbejde i en børnehave, der tager sig af børn fra slumområderne.
Pædagog praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Vil du udvikle og styrke dine pædagogiske kompetencer? Så tag til det farverige Sri Lanka i praktik på et drengebørnehjem.
Pædagog praktik i Nepal
Nepal
Vil du udvikle dine pædagogiske evner og lære en masse søde børn at kende? Rejs til Nepal og få en fantastisk oplevelse som praktikant
Pædagog praktik i Uganda
Uganda
Uganda har masser af livsglade børn, men mangel på omsorg og pædagoger. Tag et praktikophold med mening og få en fantastisk oplevelse, du aldrig glemmer
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.