Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet - Udlandspraktik som Pædagog

Oplev en anden del af verden under din pædagoguddannelse, alt imens du tilegner dig faglige redskaber og indsigt i en fremmed kultur. Du sætter dine vante arbejdsmetoder og dit liv i perspektiv, og i udlandet lærer du at håndtere anderledes situationer og ser hvordan tingene foregår langt væk fra din hverdag herhjemme. En pædagogpraktik i udlandet er helt sikkert noget, du aldrig glemmer.

 Udlandspraktik giver dig interkulturel indsigt og faglig perspektivering, som du vil have glæde af som færdiguddannet pædagog. Det er udfordrende at være praktikant i et uland, og det kræver overskud og initiativ, men det giver dig masser af erfaring i helt andre omgivelser.

Udbytte af din udlandspraktik som pædagog

Vi tør godt love, at du ankommer til Danmark igen med et udvidet perspektiv på mange områder – fagligt som personligt. Du vil helt sikkert føle dig bedre rustet til konflikthåndtering og andre daglige udfordringer i pædagogfaget. Ikke nok med, at du gør en stor forskel for andre, så gør du også en kæmpe forskel for dig selv, som du for alvor vil mærke, når du vender hjem. Det vil gavne dig i dit videre uddannelsesforløb og arbejdsliv, at du er taget ud og har stået på egne ben i en helt anden del af verden. 

Vælg land for praktik i udlandet - pædagog

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som pædagogstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Pædagog praktik i Vietnam
Vietnam
Nyd Hanois summende gader og kom tæt på den vietnamesiske kultur, mens du er praktikant i en stor børnehave i Hanoi.
Pædagog praktik i Uganda
Uganda
I Uganda kan du komme i praktik i en børnehave eller på et børnehjem og få erfaring i at arbejde med børn i en anden kulturel kontekst.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.