Global Contact Om os Kontakt os

Odontologi - Praktik i udlandet

Få et globalt perspektiv på mundhygiejne og tandpleje.
At tage i udlandspraktik som tandplejer, klinikassistent eller tandlæge er en oplagt mulighed for at få indsigt i, hvordan man arbejder med odontologi i andre dele af verdenen. Du vil opleve nye behandlingsformer og vokse som fagperson.
 

Udbytte af din praktik i udlandet

Du vil blive tilknyttet et hospital eller klinik i lande i enten Afrika, Asien, Mellemøsten eller Latinamerika, hvor du vil arbejde tæt sammen med det lokale personale. Det vil desuden være muligt i udvalgte lande at blive tilknyttet outreach aktiviteter, hvor du sammen med dine kollegaer vil observere mundhygiejne hos lokalbefolkninger. Du vil opleve andre arbejdsgange og diagnoser, end du kender hjemmefra og få et endnu dybere indblik i dit fag.
 

Vælg land for dit praktikophold som odontologistuderende

Du kan komme til lande i Mellemøsten, Asien, Afrika og Latinamerika. Vi er i fuld gang med at få landene på hjemmesiden, så du kan læse om dine muligheder. Hvis du i mellemtiden er interesseret i at tage afsted og har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på globalcontact@ms.dk.  

Tandplejer praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Tag din praktik som odontologistuderende i Sri Lanka og prøv kræfter med dit fag både på et offentligt hospital og i arbejdet med en lokal skole eller på et center for handicappede.
Tandplejer praktik i Vietnam
Vietnam
Tag til Hanoi som odontologistuderende og specialiser dig i børns tænder på et offentligt hospital og gennem en intervention i en vietnamesisk børnehave.
Tandplejer praktik i Tanzania
Tanzania
Tag til Tanzania og blive tilknyttet det lokale hold af tandlæger og tandplejere i området omkring Kilimanjaro kombineret med intervention for børn og unge.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.