Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Medicin

Sæt din faglighed i spil som mediciner i udlandet!
At tage i udlandspraktik som mediciner er en oplagt mulighed for at forstå – med både hjerne og hænder - hvordan hospitaler og sundhedssystemer fungerer i en dagligdag, der er meget langt fra den danske. Vi garanterer nye perspektiver på hvad din faglighed er og kan.

Udbytte af din praktik i udlandet

At være læge på et hospital i de globale syd er radikalt anderledes end i Danmark. Du bliver tvunget til at bøje mange af de regler og rutiner du har med herhjemmefra, for ressourcerne er knappe. Til gengæld kan du lade dig inspirere af dine kolleger, og lære at arbejde innovativt, løsningsorienteret og at komme langt med meget få hjælpemidler. 

 

Vælg land for dit praktikophold som medicinstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som medicinstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Praktik medicin i Kenya
Kenya
I Kenya arbejder du på et større offentligt hospital ved Mount Kenya eller Victoriasøen. Her vælger du en specialisering som du fokuserer på.
Praktik i Palæstina for medicinstuderende
Palæstina
Tag din praktik på et privathospital på Vestbredden. Her roterer du på forskellige afdelinger som fx kirurgisk eller medicinsk.
Medicin praktik i Peru
Peru
Tag din praktik i Trujillo, hvor du kan arbejde på en tværfaglig sundhedsklinik med læger, psykologer og sygeplejersker.
Praktik medicin Tanzania
Tanzania
Arbejd på et større offentlig hospital for foden af Kilimanjaro. Her har du mulighed at fordybe dig i en specifik afdeling, fx fødsel eller pædiatrien.
Medicin praktik i Uganda
Uganda
Tag din praktik i Uganda på et offentligt hospital. Her har du gode muligheder at rotere på forskellige afdelinger, fx kirurgisk eller børne- og fødselsafdelingen.
praktikophold for medicinstuderende i Vietnam
Vietnam
Midt i Hanoi vil du arbejde på et hospital hvor du kan arbejde på afdelinger som bl.a. reumatologisk-, neurokirurgisk-, gynækologisk- og intensivafdelingen.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.