Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Medicin

Sæt din faglighed i spil som mediciner i udlandet!
At tage i udlandspraktik som mediciner er en oplagt mulighed for at forstå – med både hjerne og hænder - hvordan hospitaler og sundhedssystemer fungerer i en dagligdag, der er meget langt fra den danske. Vi garanterer nye perspektiver på hvad din faglighed er og kan.

Udbytte af din praktik i udlandet

At være læge på et hospital i de globale syd er radikalt anderledes end i Danmark. Du bliver tvunget til at bøje mange af de regler og rutiner du har med herhjemmefra, for ressourcerne er knappe. Til gengæld kan du lade dig inspirere af dine kolleger, og lære at arbejde innovativt, løsningsorienteret og at komme langt med meget få hjælpemidler. 

 

Vælg land for dit praktikophold som medicinstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som medicinstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. På nuværende tidspunkt er det kun Uganda, der er oppe, men som medicinstuderende vil du ligeledes kunne komme i praktik i Kenya, Tanzania, Nepal, Vietnam og Sri Lanka.

Praktik medicin i Kenya
Kenya
Kenya er et land i udvikling, men sundhedssystemet halter stadig. Tag din praktik på et regionshospital og få en udvikling på det faglige og personlige plan.
Praktik medicin Tanzania
Tanzania
Rejs langt væk fra din komfortzone og opnå en faglig udvikling i Tanzania, hvor der venter spændende faglige udfordringer og oplevelser for livet.
Medicin praktik i Uganda
Uganda
Tag din praktik i smukke Uganda, hvor sundhedssystemet er relativt velfungerende. Her kan du udvikle dig på både det faglig og personlige plan.
praktikophold for medicinstuderende i Vietnam
Vietnam
Midt i Hanoi hvor dagligdagen foregår i de livelige gader, hvor menneskemylder blander sig med støjen fra scootere, kan du udvikles både på det faglige og personlige plan.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.