Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet for landskabsarkitektstuderende 

Vil du udvikle dine kompetencer i en anden kultur? Når du er i praktik som landskabsarkitekt, kommer du helt tæt på de problemstillinger, som det pågældende land står overfor og udfordrer dig selv både fagligt og personligt. 

Fagligt udbytte af din praktik i udlandet

Arbejdet med landskabsarkitektur i et udviklingsland byder på mange udfordringer og problemstilling, som du kan være med til at løse, når du arbejder i en lokaldrevet organisation. Du kan være med til at give nyt liv til slidte boligområder eller lære mere om, hvordan flygtningelejre påvirker både infrastrukturen og de nærliggende landsbyer.

Vælg land for dit praktikophold som landskabsarkitektstuderende

Læs mere om de forskellige lande her. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. Hvis du har nogle særlige interessereområder, så kontakt os, så kan vi tage en snak om mulighederne, der kan være udover det foreslåede ophold her.

 

Landskabsarkitekt praktik i Palæstina
Palæstina
Tag din praktik i Palæstina og bliv en del af en lokal organisation, hvor du kan bruge din uddannelse på nye og anderledes måder.

Om praktikopholdet

Dine arbejdsopgaver varierer alt efter, hvor du er på studiet, og hvilke interesser du har. Du kan f.eks. arbejde med, hvordan man tilrettelægger grønne områder i tæt bebyggede byer, hvordan man løser manglen på fødevarer med urban gardening eller se på, hvordan landet er påvirket af infrastrukturen.  

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.