Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet for lærerstuderende

Med et praktikophold i et uland vil du udvikle dig som lærer og opnå en forståelse for, hvordan undervisningen foregår i en helt anden kultur. 

Udbytte af din praktik i udlandet

Du får som lærerstuderende en forståelse for andre skoleformer – hvad er egentlig rigtigt og forkert? Nogle steder i verden består undervisningen kun af en tavle, for der er hverken råd til bøger eller lommeregnere. Du vil undervise børn, der har et lavt engelskniveau, men hvert eneste ord, du lærer dem, vil være med til at give dem bedre fremtidsmuligheder. Som praktikant vil du selvfølgelig også nyde godt af spændende oplevelser og et udvidet, internationalt netværk.

Vælg land for dit praktikophold som lærerstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som lærerstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Lærer praktik i Palæstina
Palæstina
Dit praktikforløb i Palæstina vil enten foregå på en international skole eller en lokal skole, hvor børnene i de ældste klasser undervises på engelsk.
Lærer praktik i Uganda
Uganda
Tag på praktik i Uganda på en offentlig skole i en mindre landsby. Du bliver tilknyttet din egen klasse, hvor du primært underviser i engelsk og matematik.
Lærer praktik i Nepal
Nepal
Rejs til østlige Nepal, hvor vi samarbejder med flere større og mindre offentlige skoler. Her vil du primært undervise engelsk til børn i alderen 5-16 år.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.