Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet for lærerstuderende

Med et praktikophold i et uland vil du udvikle dig som lærer og opnå en forståelse for, hvordan undervisningen foregår i en helt anden kultur. Prøv dine evner af i et klasseværelse med jordgulv og bare tæer, hvor der virkelig bliver sat pris på engelskkundskaber og kreative undervisningsformer.

Udbytte af din praktik i udlandet

Du får som lærerstuderende en forståelse for andre skoleformer – hvad er egentlig rigtigt og forkert? Mange steder i verden består undervisningen kun af en tavle, for der er hverken råd til bøger eller lommeregnere. Du vil undervise børn, der har et lavt engelskniveau, men hvert eneste ord, du lærer dem, vil være med til at give dem bedre fremtidsmuligheder. Som praktikant vil du selvfølgelig også nyde godt af spændende oplevelser og et udvidet, internationalt netværk.

Vælg land for dit praktikophold som lærerstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som lærerstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Lærer praktik i Cambodja
Cambodja
Få et indblik i Sydøstasiens skolesystem og afprøv din uddannelse i en ny kontekst, mens du udvikler dig både personligt og fagligt.
Lærer praktik i Sri Lanka
Sri lanka
Arbejd på en skole for handicappede børn og unge. Tag et praktikophold med mening ved at styrke fremtiden for en ekskluderet samfundsgruppe.
Lærer praktik i Uganda
Uganda
Har du set de afrikanske skoler i fjernsynet? Kunne du tænke dig at stå dernede og undervise de kære børn? Så tag i lærerpraktik med os
Lærer praktik i Nepal
Nepal
Som kommende lærer vil du undervise mange forskellige elever, så hvorfor ikke rejse til Nepal i din praktik og opleve noget helt andet, end du kender hjemmefra?
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.