Praktik i udlandet – Jordemoder

Få indsigt i et helt anderledes sundhedssystem, hvor ressourcerne er få og kulturen er anderledes end på de danske hospitaler ved at tage i praktik på et hospital i Afrika, Mellemøsten eller Asien. 

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

At tage en praktik som jordemoderstuderende i udlandet, vil sætte din faglighed i perspektiv. Du vil opleve helt andre måder at forholde sig til fødsler, en anderledes måde at opleve den fødende moder og de nyfødte babyer. Du vil skulle tænke kreativt og innovativt, og du vil blive udfordret i en hverdag, hvor prioriteringer er afgørende. Hverdagen kan være hård, men samarbejdet med dine kolleger og det indgående kendskab du får til dagligdagens problemstillinger på hospitalet, vil give dig et unikt fagligt indblik. 

Vælg land for dit praktikophold som jordemoderstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, hvor du kan komme i praktik i som jordemoderstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

OBS: På nuværende tidspunkt har vi ikke nogle specifikke ophold på hjemmesiden for jordemoderstuderende, men du kan komme på praktikophold i Kenya, Tanzania, Uganda, Palæstina, Sri Lanka og Vietnam. Kontakt os for yderligere information.

 

  

Kontakt os


Telefon: 7731 0022
Email: globalcontact@ ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.