Praktik i udlandet – Jordemoder

Få indsigt i et helt anderledes sundhedssystem, hvor ressourcerne er få og kulturen er anderledes end på de danske hospitaler ved at tage i praktik på et hospital i Afrika, Mellemøsten eller Asien. 

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

At tage en praktik som jordemoderstuderende i udlandet, vil sætte din faglighed i perspektiv. Du vil opleve helt andre måder at forholde sig til fødsler, en anderledes måde at opleve den fødende moder og de nyfødte babyer. Du vil skulle tænke kreativt og innovativt, og du vil blive udfordret i en hverdag, hvor prioriteringer er afgørende. Hverdagen kan være hård, men samarbejdet med dine kolleger og det indgående kendskab du får til dagligdagens problemstillinger på hospitalet, vil give dig et unikt fagligt indblik. 

Vælg land for dit praktikophold som jordemoderstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, hvor du kan komme i praktik i som jordemoderstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

OBS: På nuværende tidspunkt har vi ikke nogle specifikke ophold på hjemmesiden for jordemoderstuderende, men du kan komme på praktikophold i Kenya, Tanzania, Uganda, Palæstina, Sri Lanka og Vietnam. Kontakt os for yderligere information.

 

Tag din praktik i Uganda og oplev landets udvikling tæt på, mens du lærer kulturen at kende og udvikler din faglighed.
fra dkk
13.400,-
ekskl. fly
Tag din praktik i Vietnam og udforsk din uddannelse i en international kontekst og kom bag om facaden på det hektiske Hanoi.
fra dkk
12.100,-
ekskl. fly
Tag din praktik i Sri Lanka, hvor du kan afprøve din uddannelse i en anden kulturel kontekst og opleve den spændende kultur.
fra dkk
14.300,-
ekskl. fly
Som praktikant i Tanzania bliver du en del af det lokale fødselshold og afprøver din uddannelse i en international kontekst.
fra dkk
12.100,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.