Rejs til Bolivia

Praktik som fysioterapeut i Bolivia

Under din praktik i Bolivia vil du arbejde i byen Cochabamba, som er den tredjestørste by i landet. Her bliver du tilknyttet en organisation, som arbejder med at fremme social udvikling i byens fattigere kvarterer.  

Organisationen har centre på to lokationer i udkanten af byen, hvor de arbejder med børn med forskellige fysiske og mentale vanskeligheder, primært i alderen 5-15 år. Der kan desuden komme andre patienter ind på centrene, både gravide kvinder og patienter som har fået en større operation. 

Der forventes at du har et godt niveau af spansk, eftersom al kommunikation med både dine kollegaer og børnene vil foregå på spansk. Det er ca. en 30 timers arbejdsuge, og du vil primært arbejde i dagtimerne, men dette kan nogle gange variere.  

Læring under praktikken 

Under praktikken vil du komme til at arbejde på begge centre på skift. En del af dit arbejde vil være at tage del i udviklingen af behandlingsplaner for børnene på centrene, som har funktionsnedsættelser og indlæringsvanskeligheder. 

Sammen med personalet, vil du identificere specifikke mål og aktiviteter som passer til barnets mentale og fysiske udvikling.  En del af behandlingerne er at give børnene flere motoriske færdigheder, men også udarbejde øvelser som kan lindre deres smerter. Du kan også være med til at lave genoptræningsplaner for de børn som lære at gå igen, og desuden hjælpe dem til at lære at bruge hjælperedskaber som krykker eller rullestol.  

Sådan bor du 

Du vil blive indkvarteret hos en værtsfamilie, i byen Cochabamba. Her får du dit eget værelse, som du evt. deler med en medstuderende. Nogle af familierne vil bo i huse og andre i lejligheder, og de fleste i gåafstand til dit arbejde.  

Størstedelen af dine måltider vil du spise sammen med familien, og her vil du få indblik i det lokale bolivianske køkken, hvor du med stor sandsynlighed vil prøve Bolivias nationalret – picante de pollo. 


Depositum betales ved tilmelding, og restbeløb opkræves 6 uger før afrejse.
Flyprisen reguleres løbende, så book i god tid for billigst mulige flybillet.
Se hvad prisen inkluderer

Bestilles opholdet senere end 2 måneder før afrejse, risikeres et ekstra gebyr for flybilletter.
Rejsebetingelser for praktik

Fritid

Når du har fri fra arbejde, er der mange ting du kan lave i Cochabamba, som er en større by med caféer, biografer og shopping. Byen er desuden blevet udnævnt som Bolivias gastronomiske hovedstad. Tag en tur ind til La Cancha markedet, som er et af Bolivias største udendørs markeder med et væld af farver, dufte og mennesker.  

I weekenderne, kan du også vælge at rejse ud af byen, det er relativt nemt at komme rundt i landet med bus. Cochabamba ligger i en dal i Andesbjergene, hvor du kan tage på ture og nyde den smukke natur. Du kan bl.a. tage ud og trekke i nationalparken Tunari som ligger tæt på Cochabamba. Det er en natursmuk udflugt, hvor du bl.a. kan se krystalklare vandfald, alpine søer og det imponerende Andeslandskab. 

Rejs til Bolivia som fysioterapeut
Oplev Bolivia som studerende
Praktik i udlandet for fysioterapeutstuderende
Rejs som studerende til Bolivia
Praktik for fysioterapeuter i Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia

Rejsepartner søges

Mange af dem som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene).

Flere søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, at I kommer af sted sammen.

Rejsens forløb

Når du tager din praktik i udlandet gennem Global Contact, får du en kontaktperson her på kontoret, som du kan kontakte under hele dit forløb. Vi finder en praktikplads, der matcher din uddannelse, og sørger for afhentning i praktiklandet. Når dit praktikophold starter, skal du desuden igennem et introforløb, der klæder dig på til at indgå på den lokale arbejdsplads.

Intro i praktik
Intro i København

2 dage før afrejse, skal du deltage på et obligatorisk og meritgivende introkursus i København. Dvs. at din praktik allerede starter på introkurset, inden du rejser videre til din praktikdestination. 

Praktik i udlandet
Praktik

Du bliver hentet i lufthavnen ved ankomst i praktiklandet, derefter vil du få intro til land og arbejde.

Introkursus

Du starter din praktik med et 1 eller 2 dages introkursus, hvor du møder din danske koordinator og bliver forberedt på dit praktikophold. Introkurset finder sted i København hos Mellemfolkelig Samvirke og bliver afholdt af vores introteam, der har mange års erfaring med at forberede studerende på at tage deres praktik i udlandet. Du vil ca. 3 uger før kurset modtage en mail fra introteamet med praktiske informationer. Til introkurset vil du få undervisning i interkulturel kommunikation og konflikthåndtering. Du vil få redskaber til at overkomme udfordringer, gribe muligheder og blive klædt på til, hvad der venter dig. Alt sammen for at sikre, at du får det bedst mulige praktikophold.

Ankomst i praktiklandet

Når du ankommer til det land, hvor du skal være i praktik, vil du blive hentet i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner. Du vil altid have en lokal kontaktperson, som kan hjælpe dig under dit praktikophold samt en lokal faglig vejleder tilknyttet din arbejdsplads. De første dage af dit praktikophold vil du modtage en 1-2 dages introduktion med din lokale kontaktperson, hvor du vil blive introduceret til lokalområdet, kulturen og din arbejdsplads. Din kontaktperson vil kunne snakke engelsk ligesom, der altid vil være mindst én, hvor du bliver indlogeret, som kan det.

Hvad inkluderer prisen?

Køber du den samlede pakke med ophold og fly er følgende inklusiv i prisen.

Generelt

 • Praktikkoordinator i Danmark, som støtter dig gennem hele dit ophold
 • Praktikplaceringer der opfylder dine læringsmål
 • Detaljeret information om rejsen
 • Introdage i København, inklusiv undervisning, kost og logi
 • 24 timers nødtelefon
 • Administrationsgebyr til Global Contact
 • Dokumentation på praktikforløb efter endt ophold
 • Dækning fra Rejsegarantifonden ifm. konkurs

Prisen inkluderer ikke

 • Visum og evt. tilladelser 
 • Vaccinationer og evt. malariapiller
 • Transport til lufthavnen efter endt ophold
 • Transport til/fra introdage i København
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring kan tilkøbes, når du bestiller dit ophold
 • Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke (du meldes ind ved bestilling af ophold)​

Under praktikken

 • Flyrejse til Bolivia
 • Afhentning i lufthavn ved ankomst 
 • Lokal kontaktperson
 • Indlogering under hele opholdet
 • Kost under hele opholdet (tilsvarende hvad de lokale spiser)
 • Administrative udgifter til praktikplacering
 • Flyrejse hjem (du kan vælge at udskyde, hvis du vil rejse videre efter endt ophold)

Vil du vide mere?

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål. Kig forbi et af vores infomøder eller kontakt en af vores dygtige koordinatorer, som kan hjælpe dig med stort og småt.

Kom til infomøde

Kom forbi til en af vores gratis infomøder, hvis du vil lære mere om programmet og møde nogle af de studerende.

Kontakt os

Max
Max Mailund (de/dem)

Email: mmg@ms.dk
Telefon: 77310189

Lignende ophold