Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Ernæring og sundhed

Få sat perspektiv på din viden, og kom ind under huden på et land, hvor sundhedssystemet, kulturen og hverdagen er en helt anden. Du vil lære at tænke innovativt og blive udfordret på at være kreativ, for at kunne vejlede og hjælpe de mennesker du arbejder med. 

Udbytte af din praktik i udlandet

Et praktikophold i Danmark vil uden tvivl give dig noget fagligt, men vælger du at tage til udlandet, vil du lære meget mere om dig selv, verden og andre sundhedssystemers opbygning – samtidig med, at du får mulighed for at anvende din faglighed i praksis. Du bliver udfordret til at tænke i alternative metoder og løsningsformer, da du vil stå overfor mennesker, med adgang til helt anderledes tilbud og muligheder end herhjemme.

Vælg land for dit praktikophold som ernæring og sundhedsstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som ernæring og sundhedsstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Socialrådgiver praktik i Grækenland
Grækenland
Bliv en del af en organisation, der leverer mad til udsatte flygtninge, migranter og grækere i den græske by Thessaloniki.
Ernæring og sundhed praktik i Kenya
Kenya
Fejlernærede børn og manglende sundhedsoplysning er et stort problem i Kenya. Du vil som praktikant bidrage med din viden og udvikle dig fagligt og personligt.
Ernæring og sundhed praktik i Nepal
Nepal
Som praktikant vil du opleve Nepal fra en helt anden side. Sæt fokus på hygiejne, kost og sundhed, og afprøv dine evner i praksis i en spændende kultur

Arbejdsopgaver under praktikken

Som ernæring og sundhedsstuderende i udlandet, vil du møde en bred vifte af målgrupper, hvis behov der afviger fra, det du kender i Danmark. Dit arbejde kan være at identificere ernæringsbehov for særlige målgrupper og rådgive og oplyse om ernæring og fejlernæring. Hvis du er på et hospital, børnehjem eller plejehjem, vil du fx iværksætte sundhedsfremmende projekter omkring madlavning, hygiejne og fysisk aktivitet. Du vil skulle tænke kreativt indenfor en hverdag der for de mennesker du arbejde med, er præget af få ressourcer og begrænset adgang til forskelligartet kost.

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. I modsætning til herhjemme har du ikke hele tiden en vejleder ved hånden. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.