Rejs til Bolivia

Praktik som ergoterapeut i Bolivia

I Bolivia kan du komme i praktik hos en lokal organisation i byen Cochabamba, som er den fjerdestørste by i Bolivia. Organisationen arbejder er i de fattige kvarterer i byen for at fremme social udvikling, voldsforebyggelse og beskytte voldsramte børn.

Da al kommunikation med både dine kolleger og børnene kommer til at foregår på spansk, forventes det, at du har et godt niveau af spansk. Du skal regne med at arbejde ca. 30 timer om ugen. Arbejdet ligger først og fremmest i dagtimerne, men dette kan nogle gange variere lidt. Det er en normal arbejdsuge fra mandag til fredag.

Læring under praktikken

Under din praktik vil du primært arbejde på et bosted for børn med forskellige problemer, indlæringsvanskeligheder og handikap. En del af arbejdet vil være at udvikle behandlingsplaner for børnene, hvor du skal hjælpe til med at identificere specifikke mål og aktiviteter.

Du vil også indgå i arbejdet med at uddanne børnenes familier og lærere til, hvordan de kan rumme og pleje dem. Derudover vil du være med til at gennemgå børnenes medicinske historie samt udvikling af børnenes motoriske færdigheder og udarbejde øvelser der kan lindre smerter.

Sådan bor du

Du vil bo i byen Cochabamba, hos en lokal værtsfamilie. Du kommer enten til at have et separat værelse eller dele værelse med en anden studerende. Familierne kommer fra forskellige sociale lag, og nogle vil bo i huse og andre i lejligheder. De fleste familier bor i gåafstand fra dit arbejde.

Du vil spise mange af dine måltider hos værtsfamilien, hvor du måske får mulighed at prøve picante de pollo, som er Bolivias nationalret.

12.800,-


Depositum betales ved tilmelding, og restbeløb opkræves 6 uger før afrejse.
Flyprisen reguleres løbende, så book i god tid for billigst mulige flybillet.
Se hvad prisen inkluderer

Bestilles opholdet senere end 2 måneder før afrejse, risikeres et ekstra gebyr for flybilletter.
Rejsebetingelser for praktik

Fritid

Cochabamba er en livlig by med mange muligheder. Her finder du alt fra shopping, til caféer og restauranter. Cochabamba ligger i en dal i Andesbjergene, så du har masser af muligheder for at opleve den smukke natur, og her kan du bl.a. besøge nationalparken Tunari. Du skal også prøve en af byens mange lækre restauranter – byen er nemlig blevet udnævnt som Bolivias gastronomiske hovedstad.

I weekenderne kan du også vælge at tage lidt længere væk. Det er relativt let at komme rundt i landet med bus, og bl.a. besøge den berømte saltørken Salar de Uyuni. Den ligger dog et stykke væk, så du kan muligvis også planlægge lidt ferie efter din praktik.

Praktik for fysioterapeuter i Bolivia
Rejs som studerende til Bolivia
Oplev Bolivia som studerende
Praktik i udlandet for fysioterapeutstuderende
Rejs til Bolivia som fysioterapeut
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia
Rejs til Bolivia

Rejsepartner søges

Mange af de studerende, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden studerende, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene).

Flere af vores studerende, søger lige nu en rejsepartner til deres praktikophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, at I kommer af sted sammen.

Rejsens forløb

Når du tager din praktik i udlandet gennem Global Contact, får du en kontaktperson her på kontoret, som du kan kontakte under hele dit forløb. Vi finder en praktikplads, der matcher din uddannelse, og sørger for afhentning i praktiklandet. Inden dit praktikophold starter, skal du desuden igennem et introforløb, der klæder dig på til at indgå på den lokale arbejdsplads.

Intro i praktik
Intro i København

2 dage før afrejse, skal du deltage på et obligatorisk og meritgivende introkursus i København. Dvs. at din praktik allerede starter på introkurset, inden du rejser videre til din praktikdestination. 

Praktik i udlandet
Praktik

Du bliver hentet i lufthavnen ved ankomst i praktiklandet, derefter vil du få intro til land og arbejde.

Introkursus

Du starter din praktik med et 1 eller 2 dages introkursus, hvor du møder din danske koordinator og bliver forberedt på dit praktikophold. Introkurset finder sted i København hos Mellemfolkelig Samvirke og bliver afholdt af vores introteam, der har mange års erfaring med at forberede studerende på at tage deres praktik i udlandet. Du vil ca. 3 uger før kurset modtage en mail fra introteamet med praktiske informationer. Til introkurset vil du få undervisning i interkulturel kommunikation og konflikthåndtering. Du vil få redskaber til at overkomme udfordringer, gribe muligheder og blive klædt på til, hvad der venter dig. Alt sammen for at sikre, at du får det bedst mulige praktikophold.

Ankomst i praktiklandet

Når du ankommer til det land, hvor du skal være i praktik, vil du blive hentet i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner. Du vil altid have en lokal kontaktperson, som kan hjælpe dig under dit praktikophold samt en lokal faglig vejleder tilknyttet din arbejdsplads. De første dage af dit praktikophold vil du modtage en 1-2 dages introduktion med din lokale kontaktperson, hvor du vil blive introduceret til lokalområdet, kulturen og din arbejdsplads. Din kontaktperson vil kunne snakke engelsk ligesom, der altid vil være mindst én, hvor du bliver indlogeret, som kan det. 

Hvad inkluderer prisen?

Køber du den samlede pakke med ophold og fly er følgende inklusiv i prisen.

Generelt

 • Praktikkoordinator i Danmark, som støtter dig gennem hele dit ophold
 • Praktikplaceringer der opfylder dine læringsmål
 • Detaljeret information om rejsen
 • Introdage i København, inklusiv undervisning, kost og logi
 • 24 timers nødtelefon
 • Administrationsgebyr til Global Contact
 • Dokumentation på praktikforløb efter endt ophold
 • Dækning fra Rejsegarantifonden ifm. konkurs

Under praktikken

 • Flyrejse til Bolivia
 • Afhentning i lufthavn ved ankomst 
 • Lokal kontaktperson
 • Introduktion i Bolivia
 • Indlogering under hele opholdet
 • Kost under hele opholdet (tilsvarende hvad de lokale spiser)
 • Administrative udgifter til praktikplacering
 • Flyrejse hjem (du kan vælge at udskyde, hvis du vil rejse videre efter endt ophold)

Prisen inkluderer ikke

 • Visum og evt. tilladelser
 • Vaccinationer og evt. malariapiller
 • Transport til lufthavnen efter endt ophold
 • Transport til/fra introdage i København
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring kan tilkøbes, når du bestiller dit ophold
 • Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke (du meldes ind ved bestilling af ophold)​

Vil du vide mere?

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål. Kig forbi et af vores infomøder eller kontakt en af vores dygtige koordinatorer, som kan hjælpe dig med stort og småt.

Kom til infomøde

Kom forbi til en af vores gratis infomøder, hvis du vil lære mere om programmet og møde nogle af de studerende.

Kontakt os

Max
Max Mailund (de/dem)

Email: mmg@ms.dk
Telefon: 77310189

Lignende ophold