Global Contact Om os Kontakt os

Live in the Iron Age

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Vingsted Historiske Værksted

Work Campen foregår i Vingsted Historiske Værksteds jernaldermiljø, hvor deltagerne skal bo og arbejde. Projektet går ud på at arbejde og bygge med naturlige materialer. Hvert år udbygges det udendørs museum i gammeldags stil. I år skal der hjælpes med en tagkonstruktion på et jernalderhus. Samtidig vil der været åbent hus for besøgende gæster, hvor Work Campen skal hjælpe med at præsentere jernaldermiljøet gennem aktiviteter og mad på bål. 

Formålet med projektet er at give deltagerne en indsigt i dansk historie og fortid, og forståelse for menneskers brug af naturen. Der vil ligeledes være fokus på hvordan man skaffer og tilbereder mad, brugen af råvarer, energiressourcer, spild, forbrug og genbrug.

Work Camp: Live in the Iron Age 
Sted: Vingsted, Vejle
Tidsrum: 25. juli - 6.august 2016 (12 dage)
Antal: 15 internationale deltagere
Alder: 18-35 år
Indlogering: I gammeldags huse i jernaldermiljøet
Kost: Der vil i høj grad tilberedes mad på bål og på jernalder-manér

Vingsted Historiske Værksted
Siden 1976 har Vingsted bygget et stort jernaldermiljø med bondehuse præcis som i Danmark for 2000 år siden. Formålet med Vingsted Historiske Værksted er at skabe og udvikle praktisk arbejde, uddannelse og kulturelle aktiviteter, hvor de besøgende kan få en direkte oplevelse og erfaring med forskellige naturlige og historiske kontekster.

Særlige krav
Som leder på dette Work Camp-projekt forventes det at du holder af at være udendørs, lave bål og har lyst til at leve primitivt i 12 dage. Du skal ydermere have lyst til at være en del af – og lære den danske historie at kende, og præsentere dette til stedets turister og besøgende. Arbejdet er desuden af fysisk karakter, og kræver gode samarbejdsevner og arme, der kan løfte.

Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende.
Ansøgning sendes til:

For spørgsmål og mere information, kontakt:
Work Camp Koordinator, Nanna Fiskaali
Tlf. 77 31 00 22,

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.