Global Contact Om os Kontakt os

Uganda

Hverdagen som frivillig i Uganda
03-05-2016
Her fortæller Sophie om sin hverdag som frivillig i Uganda på et børnehjem og en skole. Læs og få et godt billede af hvilke spændende opgaver, projekter og dagligdagsting man typisk kan møde som frivillig.
Om at leve med HIV
17-11-2015
Jeg er frivillig på Global Contacts 26+-ophold. I 12 uger opholder jeg mig i Kampala, hvor jeg er tilknyttet ActionAid Uganda. Jeg arbejder med organisationsarbejde og er tilknyttet afdelingen for kvinderettigheder. Læs om mit arbejde her.
Brug en Work Camp som springbræt til din backpacker-tur
15-10-2015
"Vi hører tit fra folk, der har været på Work Camp, at de ville ønske, at de havde haft tid til at rejse videre med deres nye venner fra Campen efterfølgende. Det er derfor oplagt at bruge din Work Camp som et springbræt til din backpackertur."
På operationsstuen - praktik for medicinstuderende
29-06-2015
Christian fortæller om endnu en dag på hospitalet, hvor han er i praktik som medicinstuderende. Beretningen giver et godt indblik i nogle af de udfordringer sundhedsvæsenet står overfor.
Udlandspraktik som medicinstuderende
26-06-2015
Christian læser medicin og har valgt at tage et praktikophold i Uganda. Her fortæller han om en dag på hospitalet - og det går ikke stille for sig!
Stines ophold som frivillig i Malawi
04-08-2011
Jeg er for nylig hjemvendt fra et to måneders volontørophold for Mellemfolkeligt Samvirke i Masindi i Uganda. Jeg har mødt forskellige ugandiske unge, hvis personlige fortællinger har gjort et stort indtryk på mig.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.