Global Contact Om os Kontakt os

Kenya

Skoler på studietur til Afrika
27-11-2019
Lærere og skoleledere fra Hvalsø Skole, Københavns Mediegymnasium og Helsingør Gymnasium har i en uge boet på højskolen ved Mount Kenya og set, hvilke aktiviteter man kan lave med elever på en global studierejse.
Studietur for folkeskoler til Afrika
27-11-2019
En studietur til Mellemfolkeligt Samvirkes højskole i Kenya skal styrke elevernes globale kompetencer og knytte dem tættere til deres kenyanske partnerskole.
Rejser for unge under 18 år
05-02-2019
Vi får flere og flere henvendelser fra unge under 18 år, som gerne vil med ud at rejse. Læs om mulighederne her.
Studietur til Afrika for dit gymnasium
20-11-2018
3.d. på Kolding Gymnasium tog springet og valgte at skifte klasselokalet ud med savannen. Studieturen til Kenya gav eleverne forståelse for en anden kultur, og indblik i både ulighed og udvikling.
Monica fortæller om højskolen i Kenya
02-02-2017
Monica var på højskole i Kenya, inden hun tog videre ud og lavede frivilligt arbejde på et børnehjem. I rejsebrevet fortæller hun, hvorfor andre frivillige bør glæde sig til det forberedende højskoleophold.
Rejsende højskole i Kenya
09-01-2017
Det er blevet mere og mere populært at kombinere det klassiske højskoleophold med et rejseeventyr. Se oversigten over alle vores højskoler med rejser her og bliv klogere på om højskole ude i verden er noget for dig.
Sarahs værtsfamilie i Kenya
26-01-2016
Sarah Lindvig har fået et helt særligt forhold til sin kenyanske værtsfamilie, og hun skal snart besøge dem for femte gang. Opholdet har lært hende meget, og hun kan slet ikke undvære sin kenyanske mor, som hun har hyppig kontakt med.
Interview med Frederik og Neo på højskole i Kenya
16-12-2014
KENYA: Frederik Rasmussen, 22 år, Danmark og Neo Mashego, 21 år, Sydafrika, er lige nu på Global Højskole langt ude på savannen. Vi har interviewet dem om livet på højskolen på godt og ondt, så hvis du overvejer at tage af sted, så læs med her!
Om genbrugstøj i syd
21-10-2014
Meget af det aflagte tøj, du smider i nødhjælpscontaineren, ender i Afrika. En del af tøjet bliver opkøbt af Sonya Parkinson, og i samarbejde med hendes kolleger designes tøjet om, så det får et helt nyt udtryk.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.