sendt ud siden 1946

Skal du ind på kvote 2? - Styrk din kvote 2 ansøgning med et udlandsophold!

Du får en oplevelse for livet og points til din kvote 2-ansøgning 

Når du søger optagelse på et studie gennem kvote 2, er et udlandsophold på tre-seks måneder et af de kriterier, der tæller. Det samme gør et højskoleophold, så har du både udlængsel og brug for points til din kvote 2-ansøgning, kan frivilligt arbejde for en NGO eller et højskoleophold i udlandet være den perfekte vej for dig. 

Med Global Contact har du muligheden for at rejse ud til eksotiske steder i verden og samle points fra studie- eller arbejdsaktiviteter, mens du får en oplevelse for livet og et globalt netværk, der kan blive guld værd, hvis du drømmer om en international karriere.
 

Søg ind på en kvote 2-plads med et udlandsophold, der giver mening

  • Vil du opkvalificere dine sproglige kompetencer, før du søger ind på sprogstudiet? 
  • Kunne du tænke dig at komme helt tæt på en fremmed kultur, før du læser antropologi? 
  • Vil du samle studierelevante erfaringer fra frivilligt arbejde og søge en kvote 2-plads på sociologi? 
  • Eller har du simpelthen bare brug for et sabbatår – og lyst til at bruge dit sabbatår på noget meningsfyldt?

Hvad enten du vil kvalificere dig til en kvote 2-plads på en videregående uddannelse, drømmer om en fremtid med humanitært arbejde eller bare savner input til en vej, der giver mening for dig, er du godt på vej, når du rejser til udlandet med Global Contact.

Vælger du et udlandsophold med frivilligt arbejde, gør du noget meningsfyldt – både for de mennesker, du hjælper til et bedre liv, og for dig selv. Udover tilfredsstillelsen ved at gøre en forskel for andre giver det frivillige arbejde dig også en masse NGO-erfaring, som både udvider din horisont og gør dig mere selvsikker – og vejer tungt i forhold til at opfylde kvote 2-kriterierne for de videregående uddannelser.
 

Kvote 2 - Frivilligt arbejde

Hvis du har lyst til at kaste dig over noget frivilligt arbejde i udlandet, kan du vælge mellem kompetencegivende udlandsophold af 8 eller 12 ugers varighed. Alle vores frivillig-forløb starter med et fire ugers højskoleophold i udlandet, som kommer oveni de otte eller tolv uger og er medregnet i prisen for dit udlandsophold. Højskoleopholdet foregår det sted i verden, som giver mest mening i forhold til dit valg af frivilligt arbejde. 

Søg ind på Kvote to med et ophold som frivillig i udlandet

Global Højskole - Højskoleophold i udlandet 

Et højskoleophold i udlandet er kompetencegivende i sig selv. Både i forhold til de krav, der er til kvote 2-ansøgninger og i forhold til dine muligheder for at lære nyt om dig selv og verden. Og har du ikke lyst til et arbejde lige nu, kan du sagtens komme på højskole uden. Global Højskole giver dig mulighed for højskoleophold i udlandet af både kortere og længere varighed. 

Brug et højskoleophold i udlandet til din kvote 2 ansøgning

Hvilke udlandsophold opfylder kvote 2-kriterierne for dit drømmestudie?

Der er forskellige kriterier, som gør sig gældende, når du søger optagelse på en videregående uddannelse gennem kvote 2. For at være sikker på hvilke kriterier, du skal opfylde for at komme ind på netop dit drømmestudie, kan du læse mere om optagelsesreglerne i kvote 2 på UddannelsesGuiden eller finde info hos den uddannelsesinstitution, du vil søge optagelse på.

Vælg den vej, der giver mest mening for dig, og kontakt Global Contact, hvis du har lyst til at snakke med en, der kan hjælpe dig lidt på vej.

  • Du kan ringe til os på tlf.: 77310022
  • Du er også meget velkommen til at skrive en mail til: globalcontact@ms.dk