Global Contact Om os Kontakt os

Mød underviserne på højskolen i Zambia

Global Højskole i Zambia - med tema om frivilligt arbejde

På højskolen i Zambia befinder du dig midt i en pulserende afrikansk storby – det perfekte udgangspunkt til at få et unikt indblik i sydafrikansk kultur. Du deler oplevelsen med andre danske unge, der ligesom dig har interesse for frivilligt arbejde på globalt plan. De fleste vælger at rejse videre og arbejde frivilligt to til tre måneder med deres erfaringer fra højskolen, men du kan også vælge at rejse videre på egen hånd eller tage tilbage til Danmark.

Spændende undervisning

På højskolen i Zambia kommer du tæt på kulturen gennem mødet med de lokaleIkke to dage er ens på højskolen – du lærer om livet, samfundet og verden gennem en blanding af spændende udflugter, samtaler med lokale og workshops på højskolen. Du gør dig erfaringer med frivilligt arbejde i en afrikansk sammenhæng, blandt andet ved at undervise i en lokal skole og besøge forskellige frivilligprojekter. Vores dygtige undervisere, der kommer fra både Danmark og Zambia, giver dig gode tips til undervisningsteknik, konfliktløsning, interkulturel kommunikation og projekthåndtering.

Faktak om højskoleopholdet:
 

 • Hvor længe? 4 uger
 • Hvor? Højskolen ligger i Lusaka i Zambia
 • Hvornår? 24. november - 22. december
 • Hvor gammel? Opholdet er for alle mellem 18 og 25 år  

 

Pris og tilmelding - med eller uden frivilligt arbejde?

4 ugers højskole - Du kan enten vælge kun at tage på højskole, og lige præcis nå hjem og holde juleaften i Danmark. Se pris og tilmeld dig her

Højskole og frivilligt arbejde - Du kan også kombinerer højskoleopholdet med 8 eller 12 ugers frivilligt arbejde efterfølgende. I så fald har du 1 uges fri i julen, som du evt. kan fejre på Zanzibars hvide sandstrande sammen med de andre frivillige!
Vælger du denne model, skal du finde det land du vil arbejde frivilligt i her, og vælg afrejsen d. 24. november som er inklusiv 4 ugers højskole i Zambia.

 

Fællesskab på tværs af kulturer

Du vil sammen med andre danske unge skabe et fantastisk fællesskab på højskolen med sjove snakke over bål og hyggelige spilaftener. Der vil garanteret opstå gode venskaber, og nogle af deltagerne skal du måske rejse videre med. Udover det danske fællesskab vil du også mødes med de mange unge zambiere, der kommer forbi højskolen og laver forskellige ungdomspolitiske aktiviteter – de vil måske invitere dig med til en debataften eller en tur på lokal café?

Eventyrlige oplevelser

Der bliver tid til mange udflugter og aktiviteter under højskoleopholdet i ZambiaZambia er et virkelig smukt land med fantastiske naturoplevelser og et rigt dyreliv. Selv i Lusaka kan man ikke undgå at blive betaget af de spektakulære solnedgange, der dækker byen i et rødt skær. Samtidig er det også et spændende Afrikansk land i rivende udvikling.

På højskolen kommer du til at opleve kontrasterne mellem pulserende Lusaka med sine nye moderne shopping centre og biografer; og hverdagen for en alminelig borger i Zambia, der lever af sin jord i landområderne eller kører taxa i storbyen. På vores ekskursioner i og udenfor Lusaka vil du møde spændende unge mennesker, der giver dig indblik i deres hverdag og deler deres drømme for fremtiden. 
 

Spændende fritidsaktiviteter

Oplev den traditionelle stammekultur mens du er på højskole i ZambiaDu har fri de fleste weekender og kan tage ud med de andre eller blive på højskolen og udforske Lusaka derfra. Du kan blandt andet spotte en giraf på cykelsafari i Lusaka National Park eller udforske et af de mange markeder, der sælger alt fra genbrugstøj (måske hjemme fra din klædeskab) til lokale souvenirs.

Hvis du trænger til luftforandring kan du hoppe på en bus sydpå til Livingstone og blive blæst omkuld af det storslåede Victoria Falls – et af verdens 7 vidundere! Her er der også rig mulighed for safari, bungeejumping, river rafter og andre friluftsaktiviteter.   

Pris og tilmelding  

 

Ankomstdato
Længde
Intro
Bemærkninger
Ophold*
Fly**
21. feb 2019
4 uger
18. feb
12500,-
8600,-
29. mar 2019
4 uger
26. mar
12500,-
8600,-
20. sep 2019
4 uger
17. sep
12600,-
8600,-
23. nov 2019
4 uger
20. nov
12500,-
8600,-
 
*Du kan trække 1.250 kr. af beløbet fra i skat. Global Contact sørger for at indberette dette på dine vegne. Prisen på opholdet er ekskl. fly/forsikring
**Prisen reguleres løbende, så book i god tid for billigst mulige flybillet.
 

Tilmelding

Når du bestiller dit ophold, kan du vælge om vi også skal stå for fly/forsikring (se fordelene længere nede). 
Du bør senest tilmelde dig 10 uger før din afrejse, men jo tidligere du melder dig, des større chance er der for, at vi kan opfylde dine arbejdsønsker. Og jo billigere er din flybillet.
Du betaler 5.000 kr. ved tilmelding. Vi sender en opkrævning på restbeløbet ca. 6 uger før afrejse.

Opholdet på et af de korte højskolekurser i Kenya inkluder En samlet pakke med ophold og fly inkluderer

 • 4 ugers højskoleophold i Zambia (inkl. kost & logi)
 • Flyrejse tur/retur
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring for flybillet
 • Fælles intro i København lige op til afrejse (inkl. kost & logi)
 • Afhentning i lufthavnen og transport til/fra højskolen i Zambia
 • Alle kurser, udflugter og projektbesøg i programmet
 • Hjemkomstweekend i København (inkl. kost og logi)
 • Adgang til 24 timers nødtelefon
 • Administrationsgebyr til Global Contact
   

 Hvad er ikke inkluderet i pris på højskolen i Kenya Pakken inkluderer ikke

 • Visum
 • Vaccinationer og evt. malariapiller
 • Transport til/fra intro og hjemkomstweekend i København
 • Udgifter ved evt. ændring af flybillet efter udstedelse
 • Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke (du meldes ind ved bestilling af ophold)

 

Prisen på opholdet uden fly og forsikring inkluderer det samme som ovenstående med undtagelse af fly, forsikring og afbestillingsforsikring og afhentning foregår på et aftalt mødested i stedet for i lufthavnen.
Oplev fantastiske naturoplevelser når du tager på højskole i Zambia
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.