Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde med undervisning af voksne

Du kan sagtens undervise voksne, selv om du er ung! For mange er engelsk et decideret krav i forhold til at få et job. Men selv om de er voksne og ikke går i skole længere, har mange modtaget utilstrækkelig eller slet ingen engelskundervisning, og derfor har de brug for at få styrket deres mundtlige engelsk.

Noget af forløbet er måske planlagt i forvejen, men hvis du tager initiativ, kan du selv tilrettelægge undervisningen. Der er rift om de frivillige, som underviser i engelsk - også efter skoletid. Dem, du skal undervise, har været vant til ensidig tavleundervisning med uendelige gentagelser. Her kan du gøre brug af de undervisningsformer, du kender hjemmefra.

Lande hvor du kan undervise voksne:

Frivilligt arbejde i Grækenland
Rejs med som frivillig til Grækenland, hvor du kan hjælpe græske organisationer i deres arbejde med de mange flygtninge og migranter som kommer til landet.
8 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
14.000,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.