Rejs til Thailand om frivillig

Frivilligt arbejde i Thailand

Som frivillig i Thailand kommer du ud på landet, hvor kulturen er upåvirket af turisme og rismarkerne står så langt øjet rækker. Her bliver du en del af et lille landsbysamfund og får den thailandske kultur helt tæt på.

Du bliver en del af hverdagen i den smukke natur og møder en befolkning, der byder dig velkommen med et smil.

Bliv frivillig i Thailand
Som frivillig kommer du helt tæt på kulturen i Thailand
Du bor og arbejder med de lokale
Og du kan udforske Thailands smukke natur i fritiden
Du kommer af sted med en anden frivillig til Thailand
Frivilligt arbejde i dit sabbatår i Thailand
Du vælger selv hvilken type frivilligt arbejde du vil lave

Inkl. højskole i Sri Lanka

20.300,-


Depositum betales ved tilmelding, og restbeløb opkræves 6 uger før afrejse.
Flyprisen reguleres løbende, så book i god tid for billigst mulige flybillet.
Se hvad prisen inkluderer

Det frivillige arbejde

Undervisning
Undervisning

Du kan både undervise i engelsk og være med til at give børnene en sjovere hverdag med dans, musik, drama, håndarbejde og andre fag. Hvis du har lyst til at arrangere lege og aktiviteter, får du kreative ideer med fra højskolen.

Undervisningen på de lokale landsbyskoler består ofte i at bidrage med kreative indlæringsmetoder, som skaber afveksling i den udenadslære, der ellers praktiseres i Thailands skolesystem. 

Praktisk arbejde
Praktisk arbejde

I Thailand er der generelt meget praktisk arbejde – både i hjemmet, på markerne og i landsbyen. Som frivillig kan du, afhængigt af årstiden, være med til forskellige faser i bl.a. ris- og vandmelonproduktionen. Lokalsamfundene lever efter filosofien om, at man hjælper hinanden, når der er hegn, der skal bygges, brønde, der skal renoveres og marker, der skal passes. 
Arbejdet afhænger af vejret, og hvis det regner flere dage i træk, må du også selv tage initiativ til aktiviteter og gøremål. 

I Thailand er der sommerferie fra midten af marts til midten af maj. I den periode vil du derfor, afhængig af hvor du arbejder, lave alternative aktiviteter eller tage på opdagelse i landet.

Rejsepartner søges

Mange af dem som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene).

Flere søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, at I kommer af sted sammen.

Sådan bor du

I landsbyerne vil du opleve et tæt sammenhold, og du lærer hurtigt naboerne at kende. Du bor enten hos en værtsfamilie eller i hytter med andre internationale frivillige. Lokalbefolkningen er glade for at modtage frivillige, og det er også en stor oplevelse for dem. De vil gøre deres bedste for, at du får et godt ophold, men selvfølgelig kræver det også, at du selv er åben.

Mad og drikke

Måltiderne består af forskellige retter, hvor hovedingrediensen er ris eller nudler, men alt kan spises! Hvad med et par lækre hønsefødder eller friturestegte insekter som snack? Der hvor du bor vil du selv være med til at dyrke og høste din aftensmad. Maden er generelt stærk, og foretrækker du det mindre krydret, hedder det ”pet nik noy”. 
Vandet vil altid være kogt eller filtreret.

 

Sprog

Der tales over 50 forskellige sprog i Thailand, men de fleste taler thai. Engelsk er mest udbredt i storbyerne og i turistede områder, men der vil altid være en på dit arbejde og i familien, som taler en del engelsk. Det er en god idé at lære nogle sætninger og hilsner på thai – det viser, at du er engageret og ønsker at være en del af lokalsamfundet.

Fritiden 

Landsbyerne ligger i Hat Yai-området i det sydlige Thailand og er derfor tæt på de kridhvide strande og små øer, hvis du trænger til at slappe af i weekenden. Transporten fra landsbyen er dog et større projekt. Det forventes, at du har lyst til at være i landsbyen det meste af tiden. Selvfølgelig vil der også være mulighed for at tage på længere ture, men vi opfordrer dig til at nyde landsbylivet.

Der er masser at se i det smukke Thailand, men begrænsede transportmuligheder. I området er der dog en del seværdigheder, som ikke er overrendt af turister, og de lokale vil rigtig gerne vise dig rundt. I hverdagen kan du hygge med dine venner, læse en god bog eller lege med alle de glade børn. Hver anden uge er der ofte udflugt til Hat Yai eller en anden større by.

 

Thailand på Instagram

 

Få den bedste start på rejsen

Du bliver forberedt rigtig godt på livet som frivillig, når du rejser med os. Din rejse starter nemlig med et højskolekursus ude i verden med lige netop det formål.

Skal du til Asien, kan du vælge mellem vores højskole i Myanmar eller på Sri Lanka (se datoer for begge kurser under pris og tilmelding). Der har vi sammensat et fantastisk program med masser af oplevelser, udflugter, samtaler med de lokale, oplæg og workshops.

Efter kurset vil du føle dig tryg ved at rejse i Asien, du vil have en masse nye venner og ikke mindst føle dig godt klædt på til det frivillige arbejde.

Hvad inkluderer prisen?

Køber du den samlede pakke med ophold og fly er følgende inklusiv i prisen.

Generelt

 • Kontaktperson i Danmark, som støtter dig gennem hele dit ophold
 • Detaljeret information om rejsen
 • Introdage i København inklusiv undervisning, kost og logi
 • 24 timers nødtelefon
 • Diplom efter endt ophold
 • Dækning fra Rejsegarantifonden ifm. konkurs

Prisen inkluderer ikke

 • Visum og evt. tilladelser
 • Vaccinationer og evt. malariapiller
 • Transport til/fra introdage i og hjemkomstweekend i København
 • Transport til lufthavnen efter endt ophold
 • Afbestillings- og rejseforsikring kan tilkøbes når du bestiller dit ophold
 • Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke (du meldes ind ved bestilling af ophold)

Højskolen

 • Flyrejse til højskole
 • Fælles afhentning i lufthavn ved ankomst 
 • Kost og logi under hele kurset
 • 4 ugers program med undervisning og udflugter
 • Lokale undervisere
 • Al transport og entré som er en del af programmet
 • Transport videre til destination for dit frivillige arbejde

Det frivillige arbejde

 • Afhentning ved ankomst i lufthavnen 
 • Lokal kontaktperson
 • Indlogering under hele ophold
 • Kost under hele ophold (tilsvarende hvad de lokale spiser)
 • Flyrejse hjem (du kan vælge at udskyde, hvis du vil rejse videre efter endt ophold)
 • Hjemkomstweekend i København inklusiv kost og logi

Lær os at kende

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål. Kig forbi et af vores infomøder eller kontakt en af vores dygtige koordinatorer, som kan hjælpe dig med stort og småt.

Kom til infomøde

Kom forbi til en af vores gratis infomøder, hvis du vil lære mere om programmet og møde nogle af vores frivillige.

 • - København

Kontakt os

Medarbejder Lasse Jensen
Lasse Jensen
Email
lje@ms.dk
Telefon
77310066
Daglig leder af Global Contact og ansvarlig for 50+ højskoler

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv klogere på hvilke oplevelser du får, hvis du rejser med os.

Vi starter med at sende dig på en velkomstrejse. Derefter sender vi dig kun få, men relevante mails.

Ingeborg i Palæstina sammen med kollegaer
Ingeborg
Frivillig i Palæstina

Jeg arbejdede hos en medieorganisation i Ramallah. Her var jeg med til at lave nogle interview på engelsk, og så fik jeg også lov til at filme dele af forskellige dokumentarfilm. Efter noget tid tog jeg også selv initiativ til at lave en lille kortfilm, og det endte med, at arbejdspladsen tog opgaven vildt meget til sig.

Camilla var frivillig i Ecuador
Camilla
Frivillig i Ecuador

Det var fedt at mærke kontrasten mellem storby og landsby! Global Contact var meget fleksible, så vi fik mulighed for at flytte op i bjergene og undervise et stykke tid. Det var en helt anden måde at leve på - kun få kilometer fra storbyen.

Freja var frivillig i Tanzania i Østafrika
Freja
Frivillig i Tanzania

Det at bo hos en lokal værtsfamilie. At lære dem at kende og få en idé om, hvordan deres liv er. Man kommer vildt tæt på familien, fordi jeg jo boede i deres hjem, sammen med dem. 

Cecilie var frivillig i Togo
Cæcilie
Frivillig i Togo

Jeg var allerede i Togo igen to måneder efter! Jeg var kun af sted i to uger anden gang, men det var det hele værd. Der var næsten ingen der vidste, at jeg kom, så de blev vildt overraskede! Det var skønt at se mine venner igen, og jeg boede hos en af dem.

Fie som frivilligt i Malawi
Fie
Frivillig i Malawi

På højskolen i Kenya fik vi mange gode redskaber, som vi har gjort brug af til møderne. Vi brugte mange kræfter på at komme tæt på pigerne for bedre at kunne forstå, hvordan det er at være ung i Malawi, i en hverdag så langt væk fra vores.

Nikolai frivillig i Tanzania
Nicolai
Frivillig i Tanzania

Vær åben over for det hele. Det kan godt være, det er lidt kedeligt at se tv, men sid sammen med værtsfamilien alligevel. Alle bliver gladere af bare at være sammen. Min familie havde et rigtig godt samvær, synes jeg.