Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde i Mellemøsten

Rejs med til Mellemøsten og få dit eget indtryk af en region, som har været præget af årelange konflikter. Som frivillig kan du hjælpe til på forskellige skoler og organisationer, som sætter pris på et par ekstra hænder. 

Som frivillig i Mellemøsten får du en helt unik indsigt i hvordan hverdagen udspiller sig, når du bor og arbejder side om side med de lokale. Du får nye venner i det land du er rejst til, og en udvidet familie i form af den værtsfamilie du kommer til at bos hos. Dette er alt sammen med til at give dig en helt anden indsigt i nogle af de konklikter der uspiller sig i Mellemøsten, når du bliver en del af hverdagen. Du kommer bag om mediebilledet, og får en meget dybere forståelse for hvad der sker.

Vi har naturligvis et kæmpe fokus på sikkerheden, og følger nøje med i hvad der sker i regionen. Vi sender derfor også kun frivillige til lande og områder, hvor vi kan stå inde for din sikkerhed. 

Frivilligt arbejde i Palæstina
Et land med konflikter betyder ikke en uvenlig befolkning! Tag til Palæstina som frivillig og oplev gæstfriheden og historien tæt på.
8 - 12 uger
18 - 80 år
fra dkk
18.600,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.