Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde med kvinder

Kvinder er erklæret vejen frem i ulande, der ønsker dynamik, frihed og økonomisk fremgang. Det er nemlig kvinderne, der holder sammen på familien, og det er ligeledes dem, der prioriterer børnenes uddannelse og fremtid.

Desværre forholder det sig stadig sådan, at kvinder er blandt de mest diskriminerede i de fattige lande, og de har lang fra samme rettigheder som mænd. Der er derfor brug for din hjælp hos organisationer, der kæmper for kvinders rettigheder. Du kan motivere kvinderne til at stå sammen og kræve bedre forhold.

Lande hvor du kan arbejde med kvindeorganisationer:

Frivilligt arbejde i Tanzania
Du kommer ikke til at kede dig i Tanzania. Tag på safari, bestig et bjerg, udforsk byerne, slap af på de hvide sandstrande og skab venskaber på tværs af baggrund.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
28.000,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Zambia
Det autentiske og uspolerede Afrika skal opleves i Zambia, som prydes af Victoria Falls, enorme søer og en imødekommende befolkning.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
21.300,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Malawi
Afrikas varmeste hjerte, kontinentets tredjestørste sø og et imponerende dyreliv. Alt dette finder du i det ukendte Malawi, som kan blive dit livs oplevelse
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
20.000,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Bangladesh
Bangladesh har 162 millioner indbyggere, og de fleste lever under fattigdomsgrænsen. Du kan undervise børn, som ellers aldrig får mulighed for at lære engelsk
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
21.600,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Peru
Bestig Andesbjergenes smukkeste tinder, tag dybt ind i Amazonas eller oplev Stillehavets brusen. Tag til Peru og gør en forskel sammen med andre.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
20.900,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.